El diumenge 1 d'octubre guanyarem la República catalana

El dia 1 d'octubre estem convocats a decidir el nostre futur, i ho farem plens d'il·lusió i esperança, sense lloc a la por ni al dubte.

La setmana passada hem viscut un veritable ESTAT D’EXCEPCIÓ: la guàrdia civil i la policia espanyola han detingut alts càrrecs de diverses conselleries, han incautat material a empreses i a particulars, han regirat impremtes, han fet registres inclús sense ordre judicial, han amenaçat mitjans de comunicació, centenars d’alcaldes han estat imputats, han intervingut els comptes de la Generalitat i fa pocs dies van fer un intent d’intervenir el cos dels Mossos d’Esquadra però no ho van aconseguir gràcies a la fermesa del nostre Govern. Tot això només té un nom: COP D'ESTAT.

Però no se n’estan sortint perquè la societat civil estem reaccionant, defensant les nostres institucions, que han demostrat que treballen amb unitat i fermesa. Estem demostrant que no tenim cap por, que estem al costat del nostre govern i que apostem clarament per la democràcia. Amb aquestes amenaces i agressions, l’estat espanyol ara està posant en evidència el que ja molts intuíem, que les seves estructures són hereves del franquisme.

Perquè no ens enganyem, el PP és el que executa les accions repressives perquè està al govern però compta amb el suport explícit de CIUDADANOS i del PSOE, que junts representen més del 70% del Congreso de los Diputados així que la conclusió és que Espanya és irreformable perquè s’agraden tal com són i nosaltres no hi cabem en aquesta Espanya. És per això que volem una República Catalana.

En aquests dies que falten pel referèndum: serenitat i fermesa com fins ara, suport a les nostres institucions i el diumenge 1 d’octubre, amb un gest senzill, el de votar, guanyarem dues batalles, VOTANT GUANYAREM LA DEMOCRÀCIA I VOTANT SÍ GUANYAREM LA REPÚBLICA CATALANA. I ens convé, perquè amb la proclamació de la República Catalana posarem la primera pedra d'un projecte social i democràtic que busca el progrés, la dignitat i el benestar de totes les persones que vivim en aquest país.

Estem convençuts que els nostres governants i la majoria absoluta parlamentària sobiranista que els dona suport no faran ni un pas enrere i el poble de Catalunya estarem a l'alçada, com ho hem estat sempre.

Per tant, FORÇA, CONFIANÇA I EL DIUMENGE QUE VE TOTS A VOTAR PER LA REPÚBLICA CATALANA!

VISCA CATALUNYA!