Demà s'obre al trànsit la plaça de Sant Pere

La segona fase de rehabilitació de les obres del barri Vell ha acabat anb tres mesos de retard sobre el previst.

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Les obres han servit per reordenar l'espai on abans hi havia aparcaments, al costat de l'església
Les obres han servit per reordenar l'espai on abans hi havia aparcaments, al costat de l'església

Demà s'obre al trànsit la plaça de Sant Pere un cop finalitzada la segona fase de rehabilitació de les obres del barri Vell. Les obre svan començar el mes de juny i havien de durar cinc mesos; al fina n'han durat més de vuit.

Els carrers s'han fet a un sol nivell per tal de fer-los accessibles i donar prioritat als vianants.

De la mateixa manera, s'ha aprofitat per canviar els serveis com l'aigua i les telecomunicacions, a part de fer les actuacions de millora de l'eficiència energètica a l'enllumenat públic.

L’alcalde de Cassà de la Selva, Martí Vallès, ha remarcat que “les obres al barri vell signifiquen una millora important a aquesta part del poble que volem revitalitzar encara més. Volem que s'ocupin els habitatges que hi ha, que s'hi instal·lin més comerços... i per això, a banda de remodelar la zona, també oferim bonificacions fiscals i altres ajudes econòmiques”.

Les actuacions formen part del pla global de millora del barri vell de Cassà iniciat el mes de setembre del 2017. S’han adequat el carrer Nou, el carrer de Joan Gener, el carrer de Roscada, el carrer dels Dolors, la travessera de la plaça Petita, la travessera de les Mesures, el carrer d’Ocata, el carrer de la Mel i la travessera de la Coma, així com la placeta de ca la Marcel·la; i ara el carrer d’Avall, la Plaça de Sant Pere i el carrer del Reverend J.Bosch.

 

Demà s'obre al trànsit la plaça de Sant Pere

Comentaris

Eduard Mestres Rodà Cassa@cat
1.

Respecta a la plaça de Sant Pere, sincerament la plaça bé;  però els obstacles els trobo innecessaris i fora de lloc ja que destrueixen l'estètica del conjunt.


Comenta aquest article