Cassà posa en marxa una nova campanya de promoció del comerç

El lema de la campanya es "A Cassà, de tot i a prop"

Política, Societat, Economia, Lleure i festes, Entitat

Presentació de la campanya al ple d'aquest vespre
Presentació de la campanya al ple d'aquest vespre

L'Ajuntament de Cassà posa en marxa una campanya de promoció del comerç que portarà el lema "A Cassà, de tot i a prop" segons ha explicat aquest vespre el regidor Pau Presas en el ple ordinari del mes de febrer, celebrat a can Nadal.

La campanya, que disposarà de diferents suports publicitaris i difusors, des de cartells, i mapes a bosses de la compra i un rètol gegant a la rotonda "dels taps", difondrà un total de 170 comerços locals de tots els tipus que són els que s'han adherit a la campanya que es presentarà aquesta setmana i que compta amb el suport de la Unió de Botiguers.

En el ple ordinari del mes de febrer també s'ha aprovat inicialment  el projecte executiu d'obertura de les franges perimetrals de seguretat forestal a la urbanització les Gavarres, que té l'objectiu de garantir la seguretat dels béns i les persones que resideixen en aquest espai. Segons ha explicat l'alcalde, hi ha hagut molt bona entesa amb els propietaris,  si bé, si un cop superats els tràmits administratius els propietaris no executen les obres previstes, serà l'Ajuntament qui les executarà de manera subsidiària.

Cassà posa en marxa una nova campanya de promoció del comerç

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article