"Contents i enganyats" tanca el seu cicle

El Grup de Teatre Cassanenc acomiada l'obra amb un gran èxit

Societat, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Els actors, amb el director, en acabar la representació
Els actors, amb el director, en acabar la representació

Aquest vespre s'ha fet la darrera representació de l'obra "Contents i enganyats" a càrrec del Grup de Teatre Cassanenc que d'aquesta manera s'ha acomiadat del seu públic, en una sessió amb taquilla inversa a benefici de Càritas de Cassà.

Tot i ser la tercera vegada que es presentava a la Sala Centre Recreatiu, les invitacions estaven exhaurides i de nou el grup cassanenc ha aconseguit un gran èxit, oferint una interpretació rodona d'una de les peces més guardonades del teatre local.

Abans de començar la representació han intervingut: en nom del grup, Carles Xirgo, el regidor de cultura, josep Ferrer i el representant de  l'associació de teatre amateur de les comarques gironines, Dani Sancho. En els seus parlaments han destacat per una banda els èxits assolits pel Grup de Teatre Cassanenc en diferents concursos amb l'obra "Contents i enganyats" i, per l'altra, la bona salut del teatre a Cassà, amb quatre grups en funcionament força constant, cosa força difícil de veure en una població de les dimensions de Cassà.

Al final de l'actuació, que ha estat ovacionada pel públic, s'ha ofert un pica pica als assistents, com a comiat de les representacions de Contents i enganyats"

Diversos instants de "Contents i enganyats"
Diversos instants de "Contents i enganyats"
Diversos instants de "Contents i enganyats"
Els membres del grup, aplaudint el seu director, Marc Ciurana
Dani Sancho i Josep Ferrer, abans d'iniciar-se la representació
La Sala Centre Recreatiu, plena de gom a gom
Un dels moments més hilariants de l'oibra

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article