L’assemblea d’ERC Cassà aprova el programa electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

L’assemblea d’ERC Cassà aprova el programa electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig
L’assemblea d’ERC Cassà aprova el programa electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig

La secció local d’ERC Cassà va aprovar divendres al vespre el programa electoral per a les eleccions municipals del mes de maig. Després d’aquests 4 anys al govern de Cassà, ERC es presenta amb l’objectiu de continuar governant per desenvolupar el projecte de poble que s’ha definit entre tots.

Per ERC, Cassà de la Selva és un poble viu. ERC Cassà vol continuar treballant per posar l’ajuntament al servei de les persones i d’aquelles que més ho necessiten, per un poble integrador, que cuida el seu entorn i que recupera i conserva la seva història. Un poble que sigui referent en l’àmbit cultural, que promociona el comerç local, que estima les Gavarres i promociona tot allò relacionat amb el món del suro. Un projecte de poble educador, amb un ajuntament ben gestionat, amb rigor i transparència.

Aquest programa s’ha elaborat a partir de diverses sessions participatives obertes a tot el poble, i segueix també les línies de treball creades i debatudes entre tots els ciutadans al pla estratègic Cassà 18-25.

L’alcalde de Cassà i candidat d’ERC a l’alcaldia, Martí Vallès, destaca que  “estem molt il·lusionats amb el projecte de municipi que estem desenvolupant, aconseguint que Cassà sigui un poble viu en tots els àmbits, per aconseguir-ho és imprescindible tenir un projecte de poble molt clar i mirant al futur, i això és el que tenim: un projecte per Cassà de la Selva, un poble que volem que tingui molt futur i un equip de gent amb totes les ganes i il·lusió per tirar-lo endavant.”

El programa electoral aprovat centra el projecte de municipi en les següents  deu línies de treball: CULTURA I ENTITATS, PROMOCIÓ ECONÒMICA, EDUCACIÓ, JOVENTUT, ESPORTS, CONVIVÈNCIA i CIUTADANIA, ESPAI PÚBLIC, VEÏNATS I SEGURETAT, PARTICIPACIÓ, TRANSPARÈNCIA I COMUNICACIÓ, HISENDA I ORGANITZACIÓ MUNICIPAL i COMPROMÍS AMB CATALUNYA.

El programa electoral, així com l’equip d’ERC Cassà per les properes eleccions municipals es presentarà el dia 5 d’abril a la Sala Galà.  

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article