Anna Teixidor, bronze als Jocs Europeus de taekwondo

Quatre esportistes del Jorsan hi van prendre part

Societat, Esports, Lleure i festes, Entitat

L'equip Jorsan als Jocs Europeus
L'equip Jorsan als Jocs Europeus

Del 21 al 24 de març es van disputat a Sofia (Bulgaria) els Jocs Europeus de Taekwondo que van reunir uns 1700 esportistes de tot Europa. Del club TKD Jorsan hi van participar quatre esportistes i van aconseguir una medalla de bronze.

A la categora cadet ens van representar la Sara Belhaj i l'Àlex de Dios. La Sara que va participar en el pes -33 kg. va quedar eliminada a la primera ronda per la greca que es va endur el títol. Per altre costat, l'Àlex, que ès primer any en aquesta categoria i que va participar en el pes 33-37 kg,, va guanyar la primera ronda contra Grècia i va perdre la segona contra Rússia, per tant cap dels dos va poder pujar al podi.

A la categoria júnior ens van representar l'Hicham Belhaj i l'Anna Teixidor. L'Hicham, primer any en aquesta categoria, va participar en el pes 45-49 kg. i que va perdre la primera ronda contra Rússia en un combat molt ajustat, per tant no va optar a posicions de podi.  Per altre costat, l'Anna, que participava en el pes 46-49 kg. va guanyar a les representants de Grècia, Rússia i Romania a les rondes eliminatòries, però no va poder superar la semifinal contra una altra russa, obtinguent així una merescuda medalla de bronze.

L´Anna Teixidor, al podi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article