ERC presenta divendres la seva candidatura a les municipals

Acte a la Sala Galà

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

ERC presenta divendres la seva candidatura a les municipals
ERC presenta divendres la seva candidatura a les municipals

La secció local d’ERC Cassà presenta aquest divendres, 5 d’abril les persones que formaran part de la candidatura a les properes eleccions municipals del mes de maig. L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Auditori de la Sala Galà.

Segons fonts del partit, ERC presentarà una candidatura transversal, formada per persones de diferents àmbits professionals, totalment paritària i cremallera, que suma i que representa el poble de Cassà de la Selva.

A banda de la candidatura també es presentaran les línies del projecte de poble d’ERC per Cassà. Per ERC, Cassà de la Selva és un poble viu. ERC Cassà vol continuar treballant per posar l’ajuntament al servei de les persones i d’aquelles que més ho necessiten, per un poble integrador, que cuida el seu entorn i que recupera i conserva la seva història. Un poble que sigui referent en l’àmbit cultural, que promociona el comerç local, que estima les Gavarres i promociona tot allò relacionat amb el món del suro. Un projecte de poble educador, amb un ajuntament ben gestionat, amb rigor i transparència.

Aquest programa s’ha elaborat a partir de diverses sessions participatives obertes a tot el poble, i segueix també les línies de treball creades i debatudes entre tots els ciutadans al pla estratègic Cassà 18-25.

L’alcalde de Cassà i candidat d’ERC a l’alcaldia, Martí Vallès, destaca que  “estem molt il·lusionats amb el projecte de municipi que estem desenvolupant, aconseguint que Cassà sigui un poble viu en tots els àmbits, per aconseguir-ho és imprescindible tenir un projecte de poble molt clar i mirant al futur, i això és el que tenim: un projecte per Cassà de la Selva, un poble que volem que tingui molt futur i un equip de gent amb totes les ganes i il·lusió per tirar-lo endavant.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article