Trobada d'escoles de bàsquet

Societat, Esports, Lleure i festes, Cultura, Entitat

L'equip cassanenc de l'escoleta a la trobada
L'equip cassanenc de l'escoleta a la trobada

Aquest dissabte, 6 d´abril 2019 a les instal·lacions municipals del PV3 i el Foment Deportiu Cassanenc s’ha celebrat la trobada d'Escoles de bàsquet amb un total de 37 equips de la demarcació. De les 9 hores del matí fins a les 13´30 han estat jugant partidets a les pistes transversals.

A part de fer partits de bàsquet a fora del pavelló un grup de nois i noies de la secció de bàsquet feien entretenir a la mainada: Pintar les cares, joc de saltar i curses amb sacs, fer dibuixos pintant, etc.

Els equips participants han estat:

Nascuts al any 2010: Celrà, Hostalric, Vedruna de Girona blau, Masmitjá, Vedruna de Girona negre, Lloret, Banyoles, Bescanó, CEEB Girona, C.B.Sant Narcís.

Nascuts al any 2011: C.B.Farners, F.D.Cassanenc-Salle Cassà, C.B.Cristianenc, Salle Palamós, Palafrugell, Vilagran de Salt, Maristes.

Nascuts al any 2012: C.B.Vilablareix, C.B.Llagostera, C.B.Vilobí, F.D.Cassanenc, Montessori, Hostalric, C.B.Tordera, Vedruna de Girona blau,CEEB Girona, Porqueres, C.B.Banyoles, C.B.Bescanó, Escola Annexa, Sarrià de Ter, Vedruna de Girona negre, Maristes.

Nascuts al any 2013: C.B.Sant Narcís, C.B.Farners, Vedruna de Girona 2013.

Cal felicitar a la secció de bàsquet per la bona organització i a tots els equips participants.

Activitats de la trobada
Trobada d'escoles de bàsquet

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article