La cassanenca Irina Bertran Dalmau ha guanyat el concurs del cartell  Girona Temps de Flors

Va ser alumna de l'INS Cassà de la Selva fins a 4t d'ESO i  ara cursa batxillerat artístic a l'INS Santiago Sobrequés

Societat, Lleure i festes, Cultura, Entitat

La guanyadora, amb el cartell, l'alcaldessa de Girona i el director de l'INST Sobrequés
La guanyadora, amb el cartell, l'alcaldessa de Girona i el director de l'INST Sobrequés | Diari de Girona

La jove cassanenca Irina Bertran Dalmau ha guanyat el concurs del cartell  Girona Temps de Flors amb un cartell amb una flor que representa l'esclat de la primavera amb esquitxos de pintura de tons vermells, grocs i roses. Temps de flors, que celebra la seva 64a edició començarà el dissabte 11 de maig i s'allargarà fins al diumenge 20 de maig.

El dibuix és obra de l'alumna de segon de batxillerat de l'Institut Santiago Sobrequés, la cassanenca Irina Bertran i Dalmau. L'estudiant va explicar ahir al  matí durant la presentació de la il·lustració que en el cartell, fet amb ordinador, va voler plasmar "flors que representessin una festa i a l'hora la part més artística del disseny, amb la pintura i una explosió de colors vermellosos com els llapis de l'institut".

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va assistir a la presentació al costat del director de l'Institut Santiago Sobrequés, Joan Cumeras.

Aquest 2019 fa deu anys que l'Ajuntament de Girona i l'Institut Santiago Sobrequés col·laboren en el projecte del cartell de Girona, Temps de Flors. A partir de les propostes de l'alumnat de segon curs de batxillerat artístic del centre educatiu, s'escull l'obra que representarà l'exposició floral. 

Comentaris

cassanenc cassà
1.

Per molts anys Irina. Impressionant! Veurem el cartell a tot arreu i pensarem que és d´una cassanenca molt trempada. Moltes felicitats.

Comenta aquest article