Dimecres que ve, presentació de la llista de Junts per Cassà

Hi intervendrà el conseller Jordi Puigneró

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Dimecres que ve, presentació de la llista de Junts per Cassà
Dimecres que ve, presentació de la llista de Junts per Cassà

El proper dimecres 17 d’abril, a les 20:00h a la Sala Galà, es celebrarà l’acte de presentació de la llista de Junts per Cassà.

L’acte comptarà amb la presència del Honorable Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Jordi Puigneró i Ferrer, que oferirà una xerrada sobre la República Digital.

E​n aquesta conferència, el conseller Puigneró exposarà els objectius del Govern en matèria digital i la forma d’implementar la república digital catalana al dia a dia dels ciutadans i de la Administració Pública.

Implementar les polítiques digitals és un dels grans objectius del programa de Junts per Cassà de cara a la pròxima legislatura. Volen que s’assoleixi un alt nivell d’eficiència pel que fa a la comunicació entre ciutadà i Administració Pública, facilitant el procés i, a la vegada, aprofitar les noves tecnologies per millorar certs serveis, com la recollida d’escombraries o la seguretat. 

Al final de l’acte Robert Mundet, cap de llista de la candidatura, anunciarà els integrants de l’equip de Junts per Cassà que es presentaran a les pròximes eleccions municipals amb la voluntat de que hi hagi un canvi a l’Ajuntament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article