Cassà de la Selva, un any més una de les seus del MICFootball i MICBasketball,

Societat, Esports, Lleure i festes, Entitat

Cassà de la Selva serà un any més seu dels tornejos del MIC de bàsquet i futbol que tindrà lloc la propera Setmana Santa.  L’acte de presntació del MIC Va comptar amb la presència d’Àlex Granell, jugador del Girona Futbol Club, i de Laia Palau, jugadora de bàsquet de l’Spar Citylift Girona. La competició de futbol arribarà a la 19a edició i la de bàsquet a la 3a, sumant entre els dos tornejos la disputa de prop de 1.100 partits en cinc dies, una xifra similar a la de l’any passat.

El MICFootball tindrà lloc del 17 al 21 d’abril en 35 seus, sent Peralada i Vilablareix les seus que s’incorporen aquest any. La inauguració serà el dimecres dia 17, a l’Estadi de Vilatenim, de Figueres, per segon any consecutiu, però en aquest cas al matí. Figueres, com Palamós, acollirà les finals d’una competició que comptarà, entre altres novetats, amb el desdoblament de la categoria juvenil i la inclusió del VAR. Es mantindran les xifres del 2018, amb la previsió de 900 partits jugats per 6.550 jugadors de 364 equips participants, procedents de 44 països dels 5 continents.

A Cassà es disputaran partits de futbol  de la categoria juvenil mscaulina a partir de diemcres.

El MICBasketball es jugarà del 18 al 21 d’abril amb un total de sis categories masculines i femenines, repartides entre U14, U16 i U18. En aquest cas, hi haurà un total de set seus, més de 130 partits, 60 equips procedents de 12 països i les finals es jugaran en el pavelló de Fontajau, de Girona.

Els dos padrins de la presentació gironina d’aquesta edició dels tornejos de MICSports han estat Àlex Granell i Laia Palau.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article