El gimnàs Jorsan obté dues medalles de bronze a l'open internacional Espany

Campionat de taekwondo de nivell internacional

Societat, Esports, Lleure i festes, Entitat

L'expedició cassanenca a Vila-real
L'expedició cassanenca a Vila-real

Aquest cap de setmana s'ha disputat a Vila-real (Castelló) l'open internacional d'Espanya, el campionat més important que es fa en el territori estatal i que puntua pel rànking mundial i olímpic. Va reunir uns 1100 esportistes de més de 25 països repartits en les categories cadet (nascuts 2007,2006 i 2005), júnior (nascuts 2004,2003 i 2002 ) i sénior (nascuts el 2001 o abans).

Del club TKD Jorsan hi van participar 6 esportistes, tres a la categoria cadet i 3 a la categoria júnior aconseguint dues medalles de bronze.

Les medalles de bronze van ser per Sara Belhaj en el pes mosca (29-33 kg.) que va guanyar les dues primeres rondes i va perdre en la semifinal  i per Carlos Rodríguez en el pes mig (57-63 kg.) que va lliurar la primera ronda, va guanyar la segona i va quedar el.liminat a la semifinal 

També hi van participar en Naïm Navarro (júnior 63-68 kg.) que va quedar el.liminat a la primera ronda després d'estar gairebé tot el combat per davant en el marcador, l'Hicham Belhaj (júnior 45-48 kg.) que va guanyar la primera ronda i va quedar el.liminat a la segona per un punt de diferència després d'un combat molt ajustat on va estar fins als últims 10 segons per davant en el marcador. L'Àlex de Dios (cadet 33-37 kg.) que va guanyar la primera ronda per diferència de 20 punts i va perdre en la segona en el punt d'or desprès d'empatar el combat a 5 i l'Anna Teixidor (júnior 46-49 kg.) que va guanyar les dues primeres rondes i va quedar el.liminada a quarts de final.

Moltes felicitats a tots pels grans combats que heu fet i a tots els acompanyants pel recolzament que donen en els esportistes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article