L'Ajuntament assumirà directament la gestió del menjador de la Residència Geriàtrica

La gestióde l'empresa actual no ha estat satisfactòria

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Un moment del ple del mes d'abril, el darrer ordinari de l'actual lesgislatura municipal
Un moment del ple del mes d'abril, el darrer ordinari de l'actual lesgislatura municipal

L'Ajuntament de Cassà ha acordat, aquest vespre en el ple, per unanimitat, iniciar els tràmits per rescindir el contracte amb l'empresa Clece que actualment s'encarrega del servei de cuina de la residència geriàtrica; la intenció de l'Ajuntament és assunir directament la gestió del servei per millorar-ne la qualitat després dels problemes i expedients que es van  endegar fa dos anys per les queixes generades per la qualitat del servei.

L'Ajuntament té la intenció de millorar el servei que es dona actualment per adequar-lo millor a les necessitats de la Residència i incrementar la qualitat del menjar que s'ofereix.

S'aprova un conveni per fer un nou aparcament públic de 50 places a l’antiga fàbrica Rich Xiberta

El ple municipal del mes d’abril ha aprovat també un conveni de lloguer per fer un nou aparcament públic a l’antiga Fàbrica Rich Xiberta, a la carretera Provincial.  El nou espai d’aparcament permetrà l’estacionament d’una cinquantena de vehicles.  

Des d’Esquerra es valora molt positivament aquest conveni ja que permetrà incrementar les places d’aparcament públic a Cassà de la Selva, que es sumen a les més de 180 places noves creades al llarg dels últims 4 anys, i que quedaran també complementades amb aquest nou espai d’aparcament a la carretera provincial, i l’espai d’aparcament que es farà entre el Carrer Hospital, Doctor Robert, i Primitiu Artigas a l’antiga fàbrica de Can Molina d’unes 40 places més.

Projecte per rehabilitar el carrer d’Indústria i la Bisbal

En aquest mateix ple s’ha anunciat l’elaboració del projecte per continuar la rehabilitació del nucli històric, continuant per la fase corresponent al carrer d’Indústria, on s’aprofitarà també per renovar l’antiga canonada que subministra aigua potable al municipi que passa també per sota del carrer d’Indústria i la Bisbal, al mateix temps que també s’arranjarà aquest últim carrer.

Es crearà una exposició permanent relacionada amb la indústria surera

L’equip de govern ha anunciat, que coincidint amb la Fira del Tap i el Suro 2019, s’inaugurarà a l’espai de Can Trinxeria un espai d’exposició permanent relacionat amb la indústria surera i el món del suro. En aquest cas, aquest espai estarà dedicat al paper de les dones en la indústria del suro, i serà visitable al llarg de tot l’any un cop s’hagi inaugurat.

20

Finalment en aquest ple també s’ha dotat pressupostàriament el projecte pel desenvolupament, digitalització, promoció, i senyalització de diverses rutes amb bici i a peu que donen a conèixer els veïnats, les Gavarres i el poble de Cassà i alguns dels seus indrets amb més encant o interès històric o natural.

Comentaris

cassanenc cassà de la selva
1.

Lo del menjador de la residència és una molt bona noticia. La qualitat deixava molt que desitjar. S´havia de fer algún moviment en aquest sentit. Esperem que el canvi sigui profitós en tots els aspectes.

Comenta aquest article