Avui, Festa literària i dia de la dansa

Societat, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Els guardonats  ala festa de l'any passat
Els guardonats ala festa de l'any passat

Aquest dissabte, 27 d'abril, Cassà de la Selva celebra el dia de la Dansa i també tindrà lloc la Festa dels Premis literaris de cassà.

En el marc del dia internacional de la dansa s'han organitzat diferents activitats. A les 10.30h, espectacle i mostra de danses amb ballarins cassanens, a la Sala del Centre Recreatiu. Hi haurà una altra sessió a les 12. Organitza l'escola Ballem Far Away, la colla Sardanista de Cassà, l'Esbart Dansaire de Cassà i el Grup Linda Hadj Dansa Oriental.

A 2/4 de 6 de la tarda hi haurà la festa literària amb el repartiment del sguardons dels 53s premis literrais de Cassà i del concurs de punts de llibre i amb actuacions de l'Esbart Dansaire de Cassà, a la Sala del Centre Recretiu.

A les 7 del vespre. Espectacle Mullïer-Cia Maduixa, a la plaça de la Coma. Espectacle de dansa sobre xanques interpretat per 5 ballarines.


El diumenge, 28 d'abril, tindrà lloc la 3a mostra d'Escoles de Dansa Tradicional de les Comarques gironines, a la Sala del Centre Recreatiu. Organitza: Amics de la Sardana i Federació d'Esbarts de les Comarques Gironines.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article