Visita de l'Institut de Gurb al de Cassà per conèixer els projectes de llengües estrangeres

Societat, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Trobada de treball entre els dos instituts
Trobada de treball entre els dos instituts

El director de l'Institut de Gurb (Osona), Francesc Giménez, i la Núria Samsó, coordinadora de qualitat i cap de departament de llengües estrangeres, han visitat l'INS Cassà de la Selva per tal de conèixer de primera mà els projectes de llengües estrangeres que s'hi porten a terme, bàsicament agrupats en 6 eixos: oferta de francès a tots els nivells, Projecte Cambridge-DELF, e-twinning, Intercanvi amb Dinamarca, Pla de Plurilingüisme i Projecte Europeu Erasmus+.

L'Institut de Gurb és un centre de referència en llengües estrangeres: recentment van guanyar el Premi Xavier Batlle amb projecte de plurilingüisme Més llengües, més oportunitats a la 8a Jornada d’Excel·lència a l’Educació, organitzada per QUALIcat, l'Associació Catalana per l'Excel·lència Educativa.

L'INS de Gurb també és un centre de referència en l'organització del Servei Comunitari, una matèria de voluntariat que el curs vinent s'oferirà a l'INS Cassà de la Selva als alumnes de 3r d'ESO. Al llarg de la reunió també han assessorat l'Institut de Cassà en aquest tema.

 

Visita de l'Institut de Gurb al de Cassà per conèixer els projectes de llengües estrangeres

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article