Més de 100 persones donen suport al projecte i l’equip d’Esquerra Cass

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Marta Rovira, des de Ginebra, ha donat suport a la llista d'ERC de Cassà
Marta Rovira, des de Ginebra, ha donat suport a la llista d'ERC de Cassà

Esquerra Cassà ha presentat les 100 persones que donen suport al projecte i l’equip d’Esquerra Cassà en l’acte, “100 raons per donar suport a l’equip d’Esquerra Cassà”. Aquest ha tingut lloc aquest divendres a la Sala del Centre Recreatiu i ha comptat amb la participació de la secretària general d’Esquerra, Marta Rovira, des de Ginebra i de l’alcaldable Martí Vallès.

Un total de 102 persones formen la llista de suport que ha presentat Esquerra Cassà aquest divendres davant d’una Sala del Teatre del Centre Recreatiu plena. 50 dones i 52 homes que mostren el seu suport i expliquen els seus motius per donar suport a les 27 persones de l’equip de la candidatura i el projecte d’Esquerra Cassà.

L’acte ha comptat amb les intervencions de persones que formen part d’aquesta llista de suport com ara Jordi Dausà, Núria Pinsach, Joan Riera, i Aina Cardús, que han explicat els seus motius per donar-hi suport, com la promoció de la cultura, la participació, la transparència, la confiança, el suport a les entitats, o la realització de més de 95% d’accions que es van comprometre en el programa electoral d’Esquerra Cassà fa 4 anys.

La cassanenca Laia Cañigueral, rencentment escollida diputada al Congrés, ha remarcat la gran tasca que ha fet Esquerra Cassà per fer de Cassà un poble viu i ha posat en valor la gran preparació i qualitat de la candidatura i l’equip d’Esquerra Cassà.

Un moment de l'acte
Intervenció de Martí Vallès

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article