Els caçadors tornen a fer la neteja de boscos

S'han trobat 30 metres cúbics de deixalles

Societat, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Els participants a la jornada de neteja
Els participants a la jornada de neteja

Un any més, aquest diumenge 12 de maig s’ha fet la recollida massiva de deixalles pels boscos de Cassà de la Selva i pobles de les rodalies que formen parts de la nostra APC. En aquesta quinzena edició de la trobada hi han participat setanta dues persones, socis de l’àrea privada de caça de Cassà. L’esdeveniment l’ha organitzat la Societat de Caçadors, amb el suport de l’Ajuntament de Cassà de la Selva.

La brossa recollida, igual que els anys anteriors, s’ha trasladat fins a la zona d’estacionament de la Nau Polivalent, on l’Ajuntament hi ha posat un contenidor que es porta a una planta de reciclatge per fer la correcte gestió de les deixalles. La recollida ha finalitzat a l’hora d’esmorzar amb una sardinada per tots els participants.

S’han recollit tota mena d’objectes: sofàs, ampolles, matalassos, vidres, ferralla, planxes d’aïllament, runa de construcció, electrodomèstics, tubs de plàstic...etc. En total uns 30 m3 de deixalles.

Tot i que cada vegada se’n troba menys de brossa, es segueixen fent abocaments en llocs nous i s’ha detectat l’augment de les runes de construcció això es una pràctica que entre tots cal eradicar.

Els caçadors segueixen mostrant el seu compromís amb la neteja i conservació del territori, del que també en poden gaudir tots els col·lectius que en fan ús.

 

 

 

 

 

 

 

Diverses imatges de l'activitat feta aquest diumenge
Els caçadors tornen a fer la neteja de boscos
Els caçadors tornen a fer la neteja de boscos

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article