Wifi gratuït a Cassà gràcies a una subvenció de la UE

Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Wifi gratuït a Cassà gràcies a una subvenció de la UE
Wifi gratuït a Cassà gràcies a una subvenció de la UE

L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha aconseguit una subvenció de 15.000€ de la Unió Europea per la instal·lació de zones wifi en espais públics del municipi.

La Comissió Europea ha publicat aqueta setmana el resultat de la segona convocatòria de propostes WiFi4EU, que es va fer del 4 al 5 d'abril. Finalment seran 3.400 els municipis (23 de les comarques gironines, entre els quals hi ha Cassà de la Selva) que rebran un bo de 15.000 euros per poder instal·lar zones wifi en espais públics, inclosos ajuntaments, biblioteques públiques, museus, parcs públics o places. En aquesta segona convocatòria són cent el municipis catalans que han estat seleccionats i que se sumen als quaranta-quatre que van ser-ho en la passada edició.

La iniciativa WiFi4EU promou el lliure accés dels ciutadans a la connectivitat wifi ens espais públics com parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut de municipis de tot Europa.

Amb la notificació de la subvenció començaran els treballs per determinar a quins espais s’instal·larà i no es descarta que aquesta actuació es pugui veure ampliada a diverses zones i espais públics de Cassà de la Selva.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article