Els carrers del poble, a la nova samarreta de la UD Cassà

Presentació de les noves equipacions per a la temporada 2019/20

Societat, Esports, Lleure i festes, Entitat

Les equipacions de la temporada 2019/20
Les equipacions de la temporada 2019/20

Els noms dels carrers de Cassà són els protagonistes de la samarreta de la UD Cassà de la temporada 2019/20 que es va presentar ahir al vespre en un acte celebrat a la Sala Centre Recreatiu, plena de gom a gom. Mantenint els colors blanc-i-blaus habituals de la UD Cassà, la primera equipació dels equips presenta imprès de fons els noms dels carrers del poble com a novetat més important, a més del canvi en l’amplada de les franges.

La samarreta de reserva manté les quatre barres i és un tema comú a les dues equipacions la incorporació del perfil , “skyline” del campanar de Cassà i la frase “Cassà destapa l’esport”. Tal i com va assenyalar el director esportiu, Quim Boadas, en la presentació de la temporada vinent, la samarreta incorpora un proverbi rus que diu “Caure és permès; aixecar-se és obligatori”, com a recordatori ”tant en l‘esport com en la vida”.

La presentació de la nova samarreta va ser un acte amb tocs d’humor, amb les actuacions de Gerard Arderiu, Mireia Cros i Robert Batllosera, que a més de fer un irònic debat sobre el futbol masculí i femení també van fer de improvisats cuiners per preparar a foc lent la nova samarreta del club.

Durant l’acte de presentació va intervenir també l’alcalde de Cassà, Martí Vallès, i el president del club, Miquel Clapés, que va lliurar una placa a l’entrenador del primer equip, Jordi Juanola que aquest any deixa el club. També es van homenatjar els dos equips infantil masculí i femení per l’excel·lent temporada que han dut a terme enguany en les seves categories.

Avui, decisiu Cassà-Quart

Aquesta tarda a les 4, al camp Municipal d’Esports el primer equip de la UD Cassà té un partit molt important de cares a garantir-se la permanència a segona catalana. El Cassà necessita la victòria per mirar d’assegurar-se la categoria en un any on poden haver-hi descensos compensats que afectin de manera important els equips que actualment estan al grup I de 2a catalana; per això guanyar avui seria vital per les aspiracions de l’equip cassanenc.

Reconeixement a l'equip infantil femení
L'equip infantil masculí va rebre el reconeixement per la gran temporada
Els carrers del poble, a la nova samarreta de la UD Cassà
Els masters chefs que van "cuinar" la nova samarreta de la UD Cassà
Futbol femení / futbol masculí, un irònic debat que va encetar l'acte
Molta expectació abans de l'acte

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article