Jon Iñarritu dona suport a la candidatura d’Esquerra Cassà

El diputat al Congrés de Bildu visita Cassà de la Selva

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Jon Iñarritu amb la candidatura d'ERC a Cassà
Jon Iñarritu amb la candidatura d'ERC a Cassà

Esquerra Republicana de Catalunya de Cassà de la Selva ha organitzat per aquest dissabte, 18 de maig un vermut republicà amb el diputat de EH Bildu al Congrés, Jon Iñarritu. El diputat basc ha visitat Cassà de la Selva per donar suport a la candidatura d’Esquerra Cassà i al projecte de poble per a les eleccions municipals del 26 de maig, candidatura encapçalada per l’alcalde Martí Vallès i per persones que provenen de perfils professionals molt diversos i amb experiència per tirar endavant el projecte d’ERC a Cassà de la Selva, per continuar fent de Cassà un poble viu i donant resposta a les necessitats dels cassanencs i les cassanenques.

L’acte ha comptat amb les intervencions de l’alcalde de Cassà i alcaldable per les eleccions del 26 de maig, Martí Vallès, i la número dos de la candidatura, Sílvia Soliguer.

El diputa ha analitzat l'estat actual de la política amb critiques constants al govern i l'estat espanyols per la seva  manca de voluntat de diàleg per resoldre el conflicte polític català.

 

Un moment de l'acte, a la Sala Centre Recreatiu

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article