El diputat Ferran Pedret dona suport a la llista del PSC de Cassà

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Ferran Pedret, en la seva intervenció a la Sala Galà
Ferran Pedret, en la seva intervenció a la Sala Galà

Una vintena de persones han assistit aquest vespre a l'acte de presentació del programa electoral i candidatura del PSC a Cassà en el que ha intervingut el diputat per Barcelona, Ferran Pedret.

El número dos de la candidatura del PSC a Cassà, Alfons Martínez, ha obert l'acte destacant que el primer triomf havia estat aconseguir formar la llista i que no volien ser només un partt protesta sinó que aspiraven a influir en la política municipal per trencar amb "les elits independentistes que estan dissenyant les activitats del poble. Volem aixecar el llençol groc i dir que som aquí".

Per la seva banda, Ferran Pedret ha destacat el paper de partit d'esquerres que ha de jugar el PSC a Cassà i ha remarcat que totes les actuacions que es facin des de l'Ajuntament s'han de valorar des d'aquesta perspectiva, ja que totes les decisions que es prenen influeixen clarament en la ciutadania.

Finalment el cap de llista del PSC a Cassà, Maria Montsunyer, ha insistit que "ens presentem per canviar les coses" tot reconeixent que "no ha estat fàcil arribar fins aquí". El cap de llista del PSC ha denunciat que les subvencions que dona l'Ajuntament  tenen motivacions ideològiques, ha rebutjat l'actual programa cutural municipal i ha dit que volen canviar l'ajuntament per donar un nou enfoc a la política municipal.

Diversos membres de la candidatura amb el diputat Ferran Pedret
Intervenció del cap de llista, Marià Montsunyer
Alfons Martinez ha presentat l'acte, a l'auditori de la Sala Galà

Comentaris

Salvador Cassà de la Selva
1.

Felicitats d'antuvi pels 0 regidors que aconseguirà el PSOE de Cassà de la Selva.

Comenta aquest article