Carles Puigdemont dona suport al candidat cassanenc Robert Mundet

Junts per Cassà difon un vídeo enregistrat a Waterloo

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Una imatge del vídeo amb la conversa entre Puigdemont i Mundet
Una imatge del vídeo amb la conversa entre Puigdemont i Mundet

El MH President Carles Puigdemont ha volgut donar suport a la llista de Junts per Cassà encapçalada per Robert Mundet amb un vídeo que s’ha difós per les xarxes.

En aquest, Puigdemont apareix al costat de Mundet i aprofita per agraïr-li el fet d’haver confeccionat una llista transversal i renovada, amb gent de diversos sectors del poble i que, fins ara, no estaven implicats en política. Això, per ell, reflecteix una nova manera de fer política: des de baix cap a dalt, escoltant tothom i defugint tot tipus de sectarisme.

Per això, ha demanat que els cassanencs donin suport a la llista de Junts per Cassà de cara a les pròximes eleccions municipals.

Mundet li ha volgut recordar que des de l’ANC cada dilluns es convoca una concentració per recolzar tan als presos polítics com als exiliats. El President Puigdemont ho ha agraït i ha explicat que aquests actes, per petits que siguin, els hi arriba a Brusel·les i els ajuda a persistir.

Finalment, Mundet li ha desitjat que es puguin tornar a veure a terres catalanes properament, tal i com ho van fer a la Fira del Tap de fa 2 anys.

Veure el video aquí

Comentaris

Pau Cassà de la Selva
1.

VISCA EL MHP CARLES PUIGDEMONT !!!! VISCA ROBERT MUNDET ALCALDE DE CASSÀ !!!!!

Comenta aquest article