Al migdia s'anima la votació i s'ha superat el 25%

Els tres candidats a l'alcaldia ja han votat

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Votació del cap de llista de JxC, Robert Mundet
Votació del cap de llista de JxC, Robert Mundet

Passades les dotze del migdia a la majoria de meses electorals de Cassà s'havia arribat al 25% de votants, per la qual cosa el percentatge de participació en aquests comicis municipals podria superar el que hi va haver fa quatre anys, quan va votar el 58% del cens. També es preveu que se superi el percentatge de les anteriors europees (2014) que només va ser del 52%.

Entre els candidats a l'alcaldia, el darrer en dipositar el seu vot ha estat el cap de llista de Junts per Cassà, Robert Mundet, que ho ha fet, acompanyat de la resta de membres de la candidatura, a les 12 del migdia, a la mateixa mesa on havia votat des hores abans Martí Vallès, el candidat d'ERC, a la Sala Galà.

També ha votat en aquest col·legi electoral l'hereu de Cassà 2018, Robert Bou, que hi ha coincidit amb el seu pare i la seva mare, que era presidenta de mesa en aquest col·legi.

A les eleccions del 2015, a les 2 del migdia, el recompte oficial donava una participació del 33% a Cassà, xifra que, vist el ritme de les darreres hores, podria superar-se enguany.

 

Robert Mundet ha anat a votar acompanyat dels membres de la llista de Junts per Cassà
Una mare, votant amb la seva filla
L'Hereu de Cassà 2018, Robert Bou, votant, al costat del seu pare

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article