Marià Montsunyer (PSC) decidirà la seva postura "pensant en allò que sigui millor per Cassà"

Primeres converses i contactes després de les eleccions del 26M

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

El nou regidor del PSC, Marià Montsunyer, anant a votar diumenge al matí
El nou regidor del PSC, Marià Montsunyer, anant a votar diumenge al matí

Aquesta setmana han començat els contactes i converses entre els tres grups polítics representats a l'Ajuntament de Cassà després de les eleccions de diumenge passat, ERC (8 regidors), Junts per Cassà (8) i PSC (1).

El ja regidor del PSC de Cassà, Marià Montsunyer ha manifestat que es reunirà amb els altres dos caps de llista (de fet amb ERC es va reunir dilluns) i prendrà la decisió que pot decidir l'alcaldia del poble "pensant en el que sigui millor per Cassà". Montsunyer ha dit que està molt satisfet d'haver sortit escollit regidor a l'Ajuntament i que actualment la seva ambició no és tenir alguna responsabilitat en el govern municipal i que tampoc no esta supeditat a cap directriu superior de partit per la qual cosa la seva decisió final “dependrà només del que consideri més adient per Cassà”.

El regidor del PSC també ha valorat els resultats i considera que el tres vots de diferència que hi van haver diumenge passat "representen un empat tècnic i per tant aquesta mínima diferència no ha de ser un element atenir en compte de manera important a l'hora de donar suport a un grup o altre".

Des d’ERC, el regidor electe Pau Presas ha confirmat que el seu grup ha encetat contactes amb els altres dos grups i que de moment no hi ha acords sobre possibles pactes ni sobre l’elecció d’alcalde nque es farà el proper 15 de juny a migdia.

Confirmats els resultats

Per altra banda, la junta electoral, segons l'actualització de resultats publicada avui pel Ministeri de l'Interior, ha ratificat els resultats del 26 M amb els tres vots de diferència a favor de la llista d’ERC tot i que havia dos vots nuls que fins i tot podrien haver ajustat més el resultat final que va ser de 2.139 vots per a ERC, 2.136 per a Junts per Cassà, i 478 pel PSC. Segons el regidor del PSC, si la Junta electoral validés aquests dos nuls la diferència final seria irrellevant, ja que es quedaria amb un sol vot. Pau Presas ha confirmat però la validesa dels resultats avançats el mateix diumenge a la nit.

Comentaris

Glòria Roca Cassà de la Selva
2.

I respecte al darrer paràgraf sobre la Confirmació dels resultats vull comentar que va ser una feina titànica per la gent que vam estar a la mesa electoral el passat dia 26M, des de les 08:00hrs del matí fins a les 23:45 hrs de la nit. També dir, tal i com es demostra al text anterior, que sense saber-ne vam saber fer bé la tasca encomanda. I ja que ningú ho fa, i pel que veig tampoc cap grup polític ho comenta tampoc, jo si que vull agrair a tots els cassanecs i les cassanenques que van estar el passat diumenge a una mesa electoral del poble.
Ja m' havia tocat altres vegades, però ja no recordava el que implica i suposa.Moltes gràcies a vosaltres per fer-ho possible !

Un cassanenc de Cassà
1.

A veure si ho he entès bé: ERC, que al debat electoral van assegurar que no en voldrien saber res del PSC, els hi van faltar cames per reunir-s'hi l'endemà mateix de les eleccions????

Comenta aquest article