Es tanquen les negociacions entre JxC i el PSC pel govern de Cassà

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Robert Mundet podrà ser el nau alcalde de Cassà, gràcies a les negociacions entre JxC i el PSC
Robert Mundet podrà ser el nau alcalde de Cassà, gràcies a les negociacions entre JxC i el PSC

Aquesta tarda es presenta a la seu de Junts per Catalunya de Girona el resultat de les negociacions endegades entre Junts per Cassà i el PSC per al govern municipal dels propers anys. 

Com es rumorejava des de fa dies, el pacte  entre Robert Mundet (JxC) i Marià Montsunyer (PSC) pot arribar a bon fi per previsiblement fer fora de l'alcaldia l'actual alcalde en funcions d'ERC, Martí Vallès;  fruit de l'acord, el candidat de Junts per Cassà que va perdre de tres vots les eleccions de diumenge passat, Robert Mundet, podria assumir l'alcaldia el proper dissabte, 15 de maig.

Comentaris

Algú
Si el més fàcil era pactar amb jxcat, perquè no han continuat parlant i negociant? Els pactes es fan parlant i fent propostes, no anunciant pactes a una setmana d'haver de fer la investidura.
En resposta a Algú
J cassà de la selva
33.

doncs perquè resulta que ERC Cassà volia governar en minoria tant sí com no. El senyor Vallès no sap perdre, és millor donar les culpes a uns altres.
a més a més, com s'ha dit en algun altre comentari: alguna cosa han fet molt malament per obtenir solament 3 vots més que jxcat.

Joan Navarro
El PSC de Cassà no vam votat cap 155 com esteu escampant . Som gent que volem treballar pel poble. Barrejar alcaldia amb país esta fora de lloc. Nosaltres treballem Per CASSA . República o Espanya es queda lluny. Robert Mundet te 4 anys per tancar boques amb una gestió de qualitat i pels cassanencs. Després es quan se li podrà rebatre el que volgueu. Es alcalde per que ha rebut 2136 vots mes els 474 del Psc. Majori aplastant .
En resposta a Joan Navarro
Cassà
32.

No és cert. Si jo em presento per Ciutadans té unes certes implicacions, si em presento per la CUP en té unes altres, etc. I el PSC, com a partit, doncs la veritat que va recolzar el 155. Seria il·lús pensar que un partit (per local que sigui) no tingui res a veure amb el partit matriu. De fet, i si no va de partits, us podíeu presentar com a Independents (treballant pel poble, sense relació amb el 155...)

Un altre cassanenc Cassà
31.

Sembla ser que els caps de llista amb alguns membres de la seva candidatura corresponent s'han trobat, i més d'una reunió, per parlar de tota aquest tema i negociar possible acords. I l'acord resultant avui ja el sabem. Ens l'han explicat i ens l'han raonat, amb motius i fonaments força transparents.
I ara uns diuen que el que calia era esperar, veure-les venir, això si, tancats en una posició més "enllistada" que partidista. I amagar-se darrera un suposat pacte de "silenci informatiu" és un plantejament poc consistent. La pilota era al sostre de casa.
Transparència total, participació, consens, reactivar/revifar el poble... comença a ser la tornada d'una cançó enfadosa... possible títol..."Fum a la galeria"... I com ja han dit altres opinions, no és una qüestió de partit/s, sinó més aviat de persones. És el caire especial de la política municipal.

Cassanenca2 Cassa de la Selva
30.

Bones!! Crec que cal recordar que al poble no es voten unes sigles, sino la persona. En el meu cas l’alcalde fins ara Marti Vallès a mi no m’agrada i mira que altres vegades he votat ERC a les municipals, pero si la persona no em convenç per les seves actituds i accions doncs decideixo no votar al partit.
També us diré que moltes coses de les que ha fet aquest govern no m’han agradat però cadascú ho veu diferent i malament aniria si no fos així.
Pel que a mi m’ha arribat JxCat de Cassà ha parlat amb ERC i aquest no ha volgut fer cap pacte per governar amb majoria, potser es cert que la millor opcio no era pactar amb el regidor del PAC, però no quedava una altra opció. Si dones el braç i no estàs disposat a res, has d’atendre’t a les conseqüències.
I crec recordar que no fa tants anys en altres candidtures d’ERC, també havien pactat amb PSC. Demano disculpes per si m’equivoco.
Endavant Mundet, espero que d’aquí 4 anys no hagi de canviar d’opinió!!

I ara feres ja us podeu tirar sobre meu.

J
I que s’esperava Esquerra Cassà? Governar amb minoria, on s’és vist? Els hauria estat molt díficil aprovar les coses quan la suma dels dos altres partits són majoria. Que us esperaveu?
Era més fàcil pactar amb jxcat que no anar a soles!
Tota una lliçó!
En resposta a J
Algú Cassà
29.

Si el més fàcil era pactar amb jxcat, perquè no han continuat parlant i negociant? Els pactes es fan parlant i fent propostes, no anunciant pactes a una setmana d'haver de fer la investidura.

Comenta aquest article