Es proposa eliminar part dels aparcaments de la carretera Provincial

Sessió participativa sobre el pla de mobilitat

Política, Societat, Economia, Lleure i festes, Entitat

La sessió es va celebrar dimarts al vespre a la Sala l'Escorxador
La sessió es va celebrar dimarts al vespre a la Sala l'Escorxador

Amb una minsa assistència de veïns -una quinzena- dimarts al vespre va tenir lloc la tercera sessió participativa sobre el pla de mobilitat de Cassà destinada a parlar en aquest cas sobre els aparcaments a la vila.

En l'estudi previ presentat pels redactors del pla es va fer especial esment en que les places actuals d’aparcament que hi ha a  Cassà serien suficients tota vegada que no estan gairebé mai plenes del tot i que per tant es podria avançar en afavorir l’ocupació de les places que queden lliures i treballar per tal que la gent entengués que a Cassà es pot anar a peu des dels aparcaments públics sense necessitat de caminar gaire estona.

En aquest sentit es va remarcar que en un radi de 300 metres gairebé s'assegura l’aparcament per anar a qualsevol, punt del centre del poble i des de l’equip dinamitzador de la sessió es van proposar algunes accions per ratificar aquest missatge i incentivar la circulació a peu.

Ja entrant en el tema dels aparcaments, la proposta que es va sotmetre a debat plantejava la necessitat d’eliminar els aparcaments sobre la vorera que hi ha a la carretera Provincial per tal de complir la llei i millorar el manteniment de la vorera. Els assistents no es van oposar a la reducció, sempre i quan es plantegessin alternatives d’altres zones d’aparcament per compensar les places que s’eliminaven. També es van plantejar propostes i dubtes sobre les zones d’aparcament per a minusvàlids, o la creació d’una zona verda a Cassà o les tarifes de les actuals zones blaves, qüestions que s’incorporaran al document de treball de pla que s’està elaborant sobre la mobilitat.

Es proposa eliminar part dels aparcaments de la carretera Provincial

Comentaris

Montse Cassà de la selva
3.

Jo estic d'acord en q la carretera provincial es tregui els aparcament de les voreres ja q quan passen gent gran o gent amb cotxets sobretot el tram desde la brasa grillada fins a l'Autoscola depen com s'aparcan han de pasar per la carretera. I es un peril. l!! I també a l'hora q s'esurt dels parking comunitaris no es veu la carretera s'hi hi han cotxes o furgonetes aparcats i es un perill. I a mes les vores es trenquen per molt q els arreglin. (No se s'hi es trobaran alguna alternativa per els veins q aparquen a fora a la carretera.)

cassanenca cassa
2.

I si comencem de veritat a anar a peu/bici pel poble!!!!?? carai, és que fins i tot per anar al gimnàs/piscina la gent hi va amb cotxe, fem una mica de riure ...

dolors cassa de la selva
1.

perfecte tots els aparcaments fora de la vovera

Comenta aquest article