El concert d'Alverd Oliva estrena el cicle estiuenc Solfejant

Les nits de dijous cassanenques, propostes musicals a can Trinxeria

Societat, Lleure i festes, Cultura

Diversos moments del concert d'Alverd Oliva (Fotos: Brauli Gener)
Diversos moments del concert d'Alverd Oliva (Fotos: Brauli Gener)

El concerts d’estiu del ‘Solfejant’ de Cassà de la Selva va començar dijous passat  la quinzena edició. Es tracta d’un cicle de concerts que té lloc els dijous de juliol i els de les dues primeres setmanes d’agost a les 22 h al pati de la casa modernista de Can Trinxeria ubicada a la plaça de la Coma.
EL CARTELL DEL ‘SOLFEJANT’ 2018  es va encetar el 5 de juliol, amb el concert d'Alverd Oliva, titolat Fusta de cor.
El músic figuerenc resident a Cassà de la Selva va presentar el seu primer treball discogràfic amb una banda de rock folk d’autor que va sintonitzar molt bé amb el públic que va omplir el pati de can Trinxeria.

La resta de concerts són_
>> 12 de juliol, Marta Pérez, Punctual
La cantautora i compositora cassanenca presenta el primer disc del seu projecte en solitari on recull històries, reflexions i moments puntuals, sorgits d’arreu i d’enlloc.

>> 19 de juliol, Pep Poblet, Nito Figueras i Txell Sust, #enCantats
Cançons que tots tenim associades a veus masculines però interpretades des d’un prisma femení. Cançons d’autors i artistes com Billie Joel, Queen, Gossos, Michael Jackson, Pau Riba, Stevie Wonder, Blaumut, Eric Clapton o Supertramp, entre d’altres, en seran protagonistes.

>> 26 de juliol, Neus Mar i Imma Presas, Cromatismes
Tot allò que percebem amb la música provoca en nosaltres un seguit de reaccions emocionals, i tot allò que percebem a través del colors ens aporta sensacions i missatges molt diversos. Dos colors de veu molt diferents s’uneixen per cercar, a cada nota, l’arrel de cada sentiment.

>> 2 d’agost, In Crescendo
El cor guanyador de la segona edició del programa de TV3, OH Happy Day!, presenta el concert més enèrgic i emotiu amb un repertori actualitzat.

>> 9 d’agost, Gazpacho amb la Cobla Bisbal Jove, De Copblas
El primer grup de rumba catalana de les comarques gironines, a punt de fer 20 anys de carrera i voltar per mig món, presenta el seu quart treball discogràfic on es pot escoltar una fusió de sons de la Cobla Bisbal Jove, dirigida per Xavi Molina, amb els temes emblemàtics de Gazpacho.

 

El concert d'Alverd Oliva estrena el cicle de musica Solfejant
El concert d'Alverd Oliva estrena el cicle de musica Solfejant
El concert d'Alverd Oliva estrena el cicle de musica Solfejant

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article