Els dos equips del Foment s'emporten el VIè Trofeu Xevi Carrera

Victòria dels sèniors masculí i femení

Societat, Esports, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Lliurament del trofeu a la capitana del sènior femeni, Anna Viana
Lliurament del trofeu a la capitana del sènior femeni, Anna Viana

Els dos equips sèniors de bàsquet del Foment Deportiu Cassanenc es van endur el VI Trofeu Xevi Carrera disputat dissabte pasat al PAV 3 de Cassà.

En categoria femenina el resultat va ser:

F.D. Cassanenc”A”( 2ª catalana) 60 - C.B.Vilassar de Dalt (2ª catalana) 39

El Foment va demostrar al llarg dels 40 minuts està més ven preparat físicament que les visitants, les quals només varen aguantar el ritme del partit el primer quart (14-14). 

L´Alcalde de Cassà de la Selva el Sr.Martí Vallés va fer entrega al trofeu a la capitana del Vilassar de Dalt i en Xevi Carrera va fer l´entrega al trofeu de campió a la capitana del F.D. Cassanenc, Anna Viana.

A les 6 de la tarda es va jugar el partit Sènior masculí:

FD Cassanenc (2ª catalana) 67 - C.B.Calella (2ª catalana) 49

El partit va ser força igualat durant els dos primers períodes (29-22); per+o al tercer l´equip cassanenc va forçar més la intensitat en defensa i es va notar a l´equip visitant falta de ritme. Dels nous fitxatges locals només vàrem poder veure l´Oriol Rubirola els primers 5 minuts, ja que es va retirar per lesió.

El delegat de la secció de bàsquet del Foment, Arcadi Sitjá, va fer entrega al capità del C.B.Calella del trofeu de Sub-Campió i en Xevi Carrera va fer l´entrega del trofeu com a campió al capità de l´equip Cassanenc,  Albert Ros.

Albert Ros rep de Xevi Carrera, el trofeu de campió en categoria masculina

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article