A punt la Fira de Santa Tecla

Aquest cap de setmana, la "Festa petita de Cassà"

Política, Societat, Esports, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Un momenUn moment de la fira de l'any passat
Un momenUn moment de la fira de l'any passat

Del 21 al 23 de setembre de 2018 se celebra la Fira de Santa Tecla de Cassà, la festa petita del poble. Durant tot el cap de setmana s'organitzen una cinquantena d'activitats per  a totes les edats.

El divendres, 21, a 2/4 de 9 del vespre,  es farà la presntació dels equips i seccions del Foment Deportiu Cassanenc; i una setmana més tard, al camp de futbol tinfdrà lloc l'acte de presntació dels equips de la UD Cassà.

La mainada que vulgui inscriure's al mercat del Petit Botiguer que tindrà lloc el diumenge, 23 de setembre, de 10 a 14 h, al passeig Vilaret, ha d'enviar un correu electrònic a entitats1@cassa.cat especificant el nom i cognoms, l'edat, la població i els metres lineals aproximats que ocuparan. 

El dissabte 22 de setembre a partir de les 20.30 h tindrà lloc el sopar popular tasta la botifarra de Cassà al passeig de Vilaret, juntament amb diverses activitats. Els tiquets es poden comprar des del 7 de setembre pel preu de 5 € a les carnisseries del Gremi Artesà de Carnissers i Xarcuters de Cassà.

Consulteu el programa de la Fira de Santa Tecla 2018 AQUÍ.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article