El Cassà es presenta amb més jugadors que mai

Els equips femenins, la principal novetat de la temporada 18/19

Societat, Esports, Lleure i festes, Entitat

El Cassà es presenta amb més jugadors que mai
El Cassà es presenta amb més jugadors que mai

Amb més de 350 esportistes integrats en els diferents equips de l'entitat, divendres al vespre es va presentar la Unió deportiva Cassà 2018/19.

Els tres equips femenis que enguany s'han incorporat al club, així com els veterans de la UD Cassà, van ser les principals novetats del club que, com va dir el seu president, Miquel Clapés, es manté fidel a la seva vocació mantinguda fa 106 anys, de donar opcions als joves del poble a practicar esport.

La presentació va començar amb la tradicional desfilada pel camp començant pels més menuts de l'Escoleta fins arribar als veterans. Una selecció de jugadors dels equips de formació van donar la benvinguda a la temporada en diferents idiomes, externalitzant la diversitat d'origens i la capacitat d'integració del club.

El capità dels juvenils -i Hereu de Cassà-, Robert Bou va agrair la gran presència de pares i mares a la presentació i va demanar respecte i suport de tot el col·lectiu als membres de l'entitat. També van demanar el suport del club els capitans dels equips sèniors, Marc Rabassedas i Marc Vidal; igualmentvan intervenir les representants del futbol femení, Aina Maresma i Anni Alvarez, que van agrair que el club els hagués obert les portes per la recuperació del futbol femení a Cassà. L'entrenador del primer equip de la UD Cassà, Jordi Juanola, amb deu anys al club, va llegir una "carta als Reis" recordant la manca de camps d'entrenament que es comença a notar a l'hora de preparar els equips. Altrament, Juanola va agrair les actuacions fetes en els darrers mesos i va demanar el suport  per als equips del Cassà i especialment per als sèniors que aquesta temporada han començat amb molt bons resultats.

L'alcalde de Cassà, Marti Vallès, va recordar que en els pressupostos participatius s'havia acordat instal·lar nova megafonia i nou enllumenat al camp i va instar els representants del club a donar la seva opinió sobre el futur de la zona esportiva que es presentarà dimarts que ve.

La foto de rigor va tancar l'acte que va continuar amb el partit de veterans entre la UD Cassà i el Girona FC (amb la presència del president del club, Delfí Geli, en les files dels blanc-i-vermells).

L'alcalde de Cassà, Martí Vallès, amb la samarreta del club
Miquel Clapés, president del club
Parlament de Jordi Juanola
Les representants del futbol femení
Robert Bou, en el seu parlament

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article