Ens ha deixat en Narcís Anguila Pallarols

Recentment havia rebut el reconeixement del Tap d'Honor per la seva tasca en favor de l'esport

Societat, Esports, Lleure i festes, Cultura, Entitat

En Narcís amb la pilota que va rere dls jugadors del Cassà amb motiu de l'ascens a tercera divisió, el 2007
En Narcís amb la pilota que va rere dls jugadors del Cassà amb motiu de l'ascens a tercera divisió, el 2007

Narcís Anguila Pallarols, el soci número u de la UD Cassà, i home amb una gran voluntat i constància a l'hora de donar suport a totes els activitats esportives locals (especialment el futbol) ens en va deixar ahir, als 92 anys d'edat.

Narcis Anguila havia fet de jugador de la UD Cassà als inicis dels anys 50 -si bé ell mateix reconeixia que no era gaire bo-, i va ser durant molts anys membre de la junta, ajudant en tot allò que calgués fent des de secretari a delegat fins a utiller o per si calia marcar el camp.

Ja jubilat de la seva feina d'empleat de banca va continuar donant suport al club i era habitual veure'l assistir a tots els partits del primer equip del Cassà i a totes les assemblees on sempre en tenia una per dir. També va col·laborar en la creació i els primers anys del Foment Deportiu Cassanenc, als anys 60, ja que era un entusiasmat de l'esport i creia que era fonamental per  implantar valors de col·laboració i esforç en els joves.

Recentment (el 22 de juny passat) va rebre el Tap d'Honor de l'Ajuntament de Cassà per aquests tasca esportiva si bé ja no va poder recollir el trofeu per una malaltia que el va impedir assitir-hi. També va rebre difernts distincions de la UD Cassà en diverses ocasions; la darrera, amb motiu del torneig d'estiu celebrat  el mes d'agost al nostre poble.

El darrer reconeixement el va rebre de la secció local dERC l'11 de setembre passat quan se'l va esmentar, ja que era un republicà convençut que assistia cada any a les commemoracions del diada de l'11 de setembre i enguany, per la malatia, no havia pogut assitir-hi.

La cerimònia exequial se celebrarà demà dilluns a les 10 del matí al Tanatori de Cassà.

En Narcís Anguila, amb en Josep M. Burset, un dels grans jugadors del futbol cassanenc, en una imatge de 50 anys enrere
Ens ha deixat en Narcís Anguila Pallarols

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article