Demà es comencen a vendre entrades per al Càntut 2018

Hi actuaran la Balkan Paradise Orchestra, Ia Cobla Catalana dels Sons Essencials, i l'estrena a Ia demarcació de Girona de l'espectacle Les cançons seran sempre nostres d'Arnau Tordera i Magi Canyelles.

Societat, Lleure i festes, Cultura, Entitat

La Cobla Catalana dels Sons Essencials
La Cobla Catalana dels Sons Essencials

El Festival Cantut de Cassà de Ia Selva ha començat a presentar el seu programa d'actuacions que es duran  a terme entre el16 i al18 de novembre.

Les actuacions anunciades fons ara són: concert de Balkan Paradise Orchestra, Ia presentació a les comarques gironines del nou disc de Ia Cobla Catalana dels Sons Essencials, i l'estrena a Ia demarcació de Girona de l'espectacle Les cançons seran sempre nostres d'Arnau Tordera i Magi Canyelles. Les entrades per a aquest últim espectacle es posaran a Ia venda demà dimarts 9 d'octubre a les 10 h a traves del web www.cantut.cat.

La Cobia Catalana dels Sons Essencials es un dels grups que actuaran el diumenge 18 de novembre a Ia plaça de la Coma (11 h. gratuÏt). Presenten una proposta de fusió de Ia música catalana, tot explorant timbres que traspassen el sentit del temps i de l'espai. Aquesta formació d'una desena de musics, juga amb els codis de Ia tradició oral,  Ia mediterraneïtat i alguns aspectes del jazz per acostar-nos al contrapàs, Ia sardana. Ia jota i el ball pla.

També serà Ia primera vegada que es veu a les comarques gironines l'espectacle Les cançons seran sempre nostres d'Arnau Tordera i Magi Canyelles que es presentarà el diumenge 18 de novembre a Ia Sala Centre Recreatiu (17:30 h, 10 € anticipada- 13 € taquilia). 

Tancarà el festival d'enguany la Balkan Pardise Orchestra, el diumenge al capvespre a la plaça Petita.

La Balkan Paradise Orchestra
Arnau Tordera i Magí  Canyelles

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article