Gerard Serra escollit candidat de Tots per Llambilles - ERC

Política, Entitat

Gerard Serra, a la dreta en la imatge, el candidat d'ERC per les eleccions del maig que ve
Gerard Serra, a la dreta en la imatge, el candidat d'ERC per les eleccions del maig que ve


En una assemblea celebrada el 7 de novembre per la secció local d’ERC, a l’Ajuntament de Llambilles, en Gerard Serra ha estat escollit per unanimitat com a candidat a les eleccions Municipals del maig del 2019.

A l’assemblea hi estaven convocats els militants i amics d’ERC al municipi, tots ells amb dret a vot, i on tots ells han donat suport a la candidatura de Gerard Serra, l'única presentada.
Gerard Serra va manifestar que "quan et proposen que encapçalis un projecte pel teu poble, poques coses hi pots dir.
Tots hauríem de voler millorar l’entorn que ens estimem i on hem crescut. Tenim l’obligació de somiar un futur, perquè somiar és el primer pas per poder viure tot allò que volem.”
D’aquesta manera, el publicista de 37 anys, agafa el relleu de Lluís Bosch com a alcaldable del grup municipal de cara als comicis municipals. Per la seva banda, Lluís Bosch, continuarà exercint el càrrec de regidor a l’oposició (fins que finalitzi el mandat) i el de president de la secció local d’ERC a Llambilles.
L’acte, militància i amics a part, va comptar amb la presència de diferents alcaldables de pobles veïns, com Toni Navarro (alcaldable per Llagostera), Francesc Triola (alcaldable per Fornells de la Selva), així com representants de Cassà de la Selva i d’altres membres de l’estructura comarcal del partit.
 

Gerard Serra escollit candidat de Tots per Llambilles - ERC

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article