La Fundació Eurofirms i Multicapacitats treballaran per la igualtat de les persones amb discapacitat

Han signat un conveni de col·laboració

Economia, Entitat

La Fundació Eurofirms i Multicapacitats treballaran per la igualtat de les persones amb discapacitat
La Fundació Eurofirms i Multicapacitats treballaran per la igualtat de les persones amb discapacitat

La Fundació Eurofirms, que treballa per la integració laboral de persones amb discapacitat i per potenciar la cultura d’igualtat al món laboral, ha signat un acord de col·laboració amb l’associació Multicapacitats, una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu fer visible aquest col·lectiu per tal de denunciar qualsevol mancança. Miquel Jordà, President de la Fundació Eurofirms, i Isaac Padrós, President de l’Associació Multicapacitats, han signat avui aquest conveni que suposa el tret de sortida de diverses activitats i actes que realitzaran de forma conjunta les dues entitats.

L’objectiu principal d’aquest acord, que té una vigència d’un any, és potenciar la igualtat de les persones amb discapacitat per tal de superar les mancances amb les quals es troba aquest col·lectiu en el seu dia a dia.

El conveni de col·laboració contempla quatre línies d’actuació. En primer lloc, es realitzaran diverses activitats de sensibilització per part d’ambdues entitats. En segon lloc, es duran a terme accions formatives i tallers d’orientació laboral dirigits a persones amb discapacitat. Per altra banda, es treballarà per a la integració laboral de persones amb certificat de discapacitat amb un grau igual o superior al 33%, garantint l’accessibilitat al lloc de treball d’aquest col·lectiu per contribuir al seu desenvolupament dins la societat. Per últim, les dues entitats oferiran de forma conjunta assessorament legal als seus socis i usuaris.

Fundació Eurofirms

La Fundació Eurofirms, que forma part del Grup Eurofirms, primera empresa nacional de Recursos Humans, treballa per a la integració laboral de persones amb discapacitat i té com a objectius contribuir al desenvolupament d’aquest col·lectiu a la societat i garantir la seva accessibilitat al mercat laboral, en un marc de responsabilitat i confiança amb l’entorn social. Per aquest motiu, la Fundació ajuda en el compliment de la Llei General de Discapacitat a través de la integració de persones amb discapacitat i gestionant mesures alternatives. A més, aquesta entitat ofereix assessorament legal i ajuda a la detecció de treballadors amb discapacitat dins de l’empresa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article