Divendres comença la tercera edició del Càntut

Presentació de l'espectacle Mans Manetes

Societat, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Mans Manetes
Mans Manetes

Aquest divendres 16 de novembre comença la tercera edició del festival Càntut de Cassà de Ia Selva, que fins al diumenge 18 de novembre comptarà amb una quinzena de propostes dedicades a Ia música de tradició oral. Els encarregats d'inaugurar el festival son Mans Manetes, un espectacle dedicat a I'Alguer, i Ia proposta ideada especialment per al festivaI de Roba Estesa & Germà Negre.

El festival arrencarà a 2/4 de 8 amb Ia inauguració de l’exposició Cançons de Pandero (19:30 h, Can Trinxeria, gratuït), que comptarà amb l’actuació de Guillem Ballaz.

Seguidament, es durà a terme l'espectacle Mans Manetes (21 h, Sala Centre Recreatiu, 14 € I 17 €), en Ia que serà Ia presentació a les comarques gironines. Es tracta d'un espectacle basat en el llibre-disc Mans Manetes. L'Alguer: paraules, cançons i veus de minyons, una iniciativa de Ia Plataforma per Ia Llengua, que val oferir un homenatge a Ia cultura algueresa.

La primera jornada del festival s’acabarà amb una proposta especialment ideada per al festival: el Càntut at Bar, de Roba Estesa

& Germà Negre (22:30 h, Bar Centre Recreatiu, gratuÏt). Son dues de les formacions mes actives de l'escena de Ia música folk actual.. AI Cantut, portaran una proposta festiva en que membres de les dues formacions mostraran de forma distesa els seus repertoris, combinats amb cançons de tota la vida.

Aquesta es Ia tercera edici6 d'un festival que busca nous espais i moments per cantar, i que val fer reviure un repertori que forma part de Ia cultura dels Pa'Ïsos Catalans. Del 16 al 18 de novembre, es podran veure 17 propostes, sis de les quals, ideades especialment per al Càntut i quatre que es presenten en primícia a les comarques gironines, amb noms com Jaume Arnella i Jordi Fabregas, Tornaveus, Kepa Junkera & Amics de Fok, Arnau Tordera i Magí Canyelles, i Balkan Paradise Orchestra, entre molts d'altres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article