La Salle Cassà commemora el Tricentenari de la mort del seu fundador. 

Una lona commemorativa guarnirà les obres educatives durant tot l’any. 

Societat, Cultura, Entitat

La Salle Cassà commemora el Tricentenari de la mort del seu fundador. 
La Salle Cassà commemora el Tricentenari de la mort del seu fundador. 

Durant aquest curs escolar, els centre de La Salle, entre els quals el de Cassà de la Selva, faran diferents actes i activitats per recordar la figura del seu Fundador.

Com a tret de sortida, aquest 21 de novembre els centres La Salle desplegaran en les seves instal·lacions una lona commemorativa amb la qual es vol fer present no solament la figura de Joan Baptista De La Salle, sinó també la identitat lasal·liana. 

Altres dates importants dins el programa del Tricentenari seran el 7 d’abril de 2019, recordant el dia que sant Joan Baptista De La Salle es va morir a Rouen; el 30 del mateix mes, dia del naixement del fundador a Reims; i el 15 de maig, data en què sant Joan Baptista De La Salle fou proclamat patró universal dels educadors pel papa Pius XII. 

Sobre La Salle 

La Salle és una institució arrelada en un centenar de països que es dedica a l’educació basada en els valors humans i cristians. Segons la pròpia institucio, entre els seus objectius es troba el de potenciar el desenvolupament dels infants per tal d’aconseguir persones autònomes, competents, creatives i implicades en la construcció d’una societat més justa i solidària. Com a Institució està oberta a l’entorn i atenta a les demandes i necessitats del món educatiu, laboral i empresarial.

Per fer-ho, compta amb un equip de professionals competents i molt motivats en la millora contínua i la innovació pedagògica.

Els centres La Salle reben el seu nom de sant Joan Baptista De La Salle qui, a finals del segle XVII, s’associà amb uns mestres per tal de mantenir escoles dedicades als infants pobres. Amb ells fundà l’Institut dels Germans de les Escoles Cristianes. Avui, la seva tasca segueix més vigent que mai. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article