La Balkan Paradise Orchestra posa un gran colofó final al Càntut 2018

Lleure i festes, Cultura, Entitat

El bar del Centre Recreatiu va ser escenari dels actes més participatius del Càntut 2018
El bar del Centre Recreatiu va ser escenari dels actes més participatius del Càntut 2018

Tot i els canvis d'escenaris provocats per la pluja que ha caigut durant tot el cap de setmana el festival Càntut ha pogut mantenir la seva programació, canviant alguns dels seus escenaris i amb una notable presència de públic en tots els actes. El colofó final va ser el concert ofert diumenge al capvespre al Centre Recreatiu per la Balkan Paradise Orchestra, que va entusiasmar els assistents.

Segons l’organització el Festival Càntut de Cassà de Ia Selva ha tancat amb èxit Ia seva tercera edició, tota vegada que durant un cap de setmana Cassa s'ha convertit en l'epicentre de les cançons i música de tradició oral amb una gran participació per part del públic, que ha trobat nous espais i moments per cantar.

La musica de tradició oral s'ha fet sentir aquests tres dies al centre de Ia població cassanenca, amb un repertori que forma part de Ia cultura dels Països Catalans. En total s'han pogut veure una quinzena de propostes, Ia meitat ideades especialment per al Càntut i quatre presentades en primícia a a les comarques gironines. Malgrat Ia pluja. totes les activitats previstes a I'aire lliure s'han pogut dur a terme, ja que s'han traslladat en espais interiors amb una gran assistència.

 

Cançons de tots els temps al Centre Recreatiu
Jaume Arnella, a la sala Galà
Actuació de Kepa Junquera,  a la Sala Centre Recreatiu
El vermut del Càntut
Actuació de la Balkan Paradise Orchestra
Arnau Tordera i Magí Canyelles, al Càntut

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article