Reunió a l’INS Cassà per planificar el Projecte Erasmus+

S'hi han aplegat de directors i professors suecs, francesos i catalans

Societat, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Reunió  a l’INS Cassà per planificar el Projecte Erasmus+
Reunió a l’INS Cassà per planificar el Projecte Erasmus+

Aquesta setmana ha tingut lloc la reunió transnacional entre els instituts de Nîmes, Piteå i Cassà de la Selva per tal de planificar el Projecte Erasmus+ Connecting Woodsque s’ha engegat aquest any. Els directors dels instituts suec i francès, acompanyats de professors del seus centres, han mantingut diverses reunions amb el director de l’institut de Cassà i professorat de l’equip Erasmus+ del centre .

Algun dels resultats que s’obtindran al llarg dels dos anys de projecte seran la confecció d’itineraris pels indrets naturals propers a cada institut per part dels alumnes, la traducció a diverses llengües d’aquest treball , la visita d’indústries locals relacionades amb els recursos naturals , o la publicació en un web del projecte dels resultats. Aquest projecte té la intenció d’incrementar la sensibilitat dels estudiants envers el seu entorn natural, potenciar la seva capacitat de treballar en equip i millorar les seves competències lingüístiques, entre altres. L’Institut de Cassà en portarà a terme la coordinació general, l’institut suec incidirà en l’emprenedoria, i el francès aportarà experiència en publicació en xarxes socials i assessorament científic.

A finals d’aquest curs una representació dels alumnes de 3r d’ESO viatjaran a Suècia per trobar-se amb estudiants suecs i francesos durant una setmana. El curs vinent, una altra representació de la mateixa promoció (que ja faran 4t) viatjaran a França el mes de novembre per tenir una segona reunió d’alumnat, i la tercera i darrera es farà a Cassà el maig de 2019, en la qual s’intentarà que coincideixi amb la pela del suro, per tal de mostrar-la a estudiants i professors participants en el projecte.

--

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article