Tres podis per al Gimnàs Jorsan al campionat europeu de clubs de taekwondo

títols a l'estatal infantil a l'europeu

Esports, Lleure i festes

Àlex de Dios campió d'Espanya infantil
Àlex de Dios campió d'Espanya infantil

Des del dia 2 al 7 de desembre s'han celebrat a Mariana d'Or (Oropesa del Mar - Castelló) el campionat d'Espanya infantil de taekwondo i el campionat d'Europa per clubs amb una bona representació i excel·lents resultats dels esportistes del gimnàs cassanenc Jorsan.

En el campionat d'Espanya infantil hi particparen en Biel Fajardo, l'Andreas Lepape i l'Eliot Guardiola tots tres a la categoria -33 kg., l'Àlex de Dios a la categoria de 33-36 kg. i en Satya Elaroui a la categoria 43-48 kg.). En Biel i l'Andreas, malgrat fer bons combats i passar alguna ronda no van poder arribar a les posicions de podi. Els altres tres representants del club taekwondo Jorsan es van classificar en la primera posició del campionat després de guanyar les corresponents rondes de combat i el nostre club va obtenir la segona posició en categoria masculina en la classficació per equips a només un punt del club campió. Resumint:

-Àlex de Dios: campió d'Espanya

-Eliot Guardiola: campió d'Espanya

- Satya Elaroui: campió d'Espanya

participen en el campionat d'Espanya infantil: Andreas Lepape, Biel Fajardo i Ines Benetti

CLUB TAEKWONDO JORSAN: segon millor club d'Espanya en categoria masculina

Campionat d'Europa

També es va disputar el campionat d'Europa de clubs on hi van participar 10 dels nostres alumnes aconseguint una medalla de plata i dues de bronze.

La plata va ser per Lídia Fuertes en la categoria júnior +68 kg. que després de guanyar les corresponents rondes va perdre a la final contra una gallega. Les medalles de bronze van ser per Anna Teixidor a la categoria júnior -49 kg. que després de classficar-ser per la semifinal va quedar eliminada per la representant d'Ucrania, i el segon bronze va ser per Naïm Navarro a la categoria cadet 61-65 kg. que després de classficar-se per la semifinal també va quedar eliminat per un galleg. Els altres participants del nostre club van ser en Biel Fajardo, l'Àlex de Dios, la Sara Belhaj, la Yaiza Rostan, l'Hicham Belhaj, l'Arnau Company i l'Adrià de Dios. Alguns d'ells com la Sara i l'Àlex van guanyar alguna ronda de combat, però van quedar eliminats abans de les semifinals, la Sara contra la participant irlandesa que es va endur el títol i l'Àlex contra el representant de Bielorussia que va quedar el.liminat per l'ucraines que es va endur el títol en el punt d'or. També cal dir que l'Adrià no va poder acabar la primera ronda de combat degut a una lesió al peu i es va veure obligat a abandonar un combat que de ben segur hagués guanyat. Resumtint;

-Lídia Fuertes: subcampiona d'Europa

-Anna Teixidor; tercera d'Europa

-Naïm Navarro: tercer d'Europa

Anna Teixidor (medalla de bronze) i Lídia Fuertes (medalla de plata) a l'Europeu de clubs
Naïm Navarro tercer d'Europa per clubs amb l'entrenador

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article