Assemblea oberta d’ERC per parlar sobre urbanisme, mobilitat i via pública

Dimarts, 18 de desembre, a les 20 h a la Sala d’exposicions de la Coma

Política, Societat, Economia, Cultura, Entitat

Assemblea oberta d’ERC per parlar sobre urbanisme, mobilitat i via pública
Assemblea oberta d’ERC per parlar sobre urbanisme, mobilitat i via pública

La secció local d’ERC Cassà convoca pel dimarts, 18 de desembre, a les 20 h a la Sala d’exposicions de la Coma una assemblea oberta per parlar sobre la feina feta i consensuar noves propostes sobre espai urbà, urbanisme, mobilitat i via pública. Aquestes assemblees són obertes a tota la ciutadania, i la secció local anima a tothom qui pugui estar-hi interessat a participar-hi per tal d’entre tots recollir el màxim d’idees.

REPTES DE FUTUR

En la convocatòria feta per ERC s'esmenta que tot i la gran quantitat de projectes duts a terme des del 2015, hi ha una gran quantitat de projectes preparats per executar-se i desenvolupar-se.

Al llarg del 2019 s’executaran les obres de la segona fase dels accessos de la zona esportiva al passeig del Ferrocarril, allargant la urbanització d’aquest espai, fent un pas per vehicles i vianants per sobre la riera, i urbanitzant tota aquella zona fins a l’àrea d’autocaravanes habilitant voreres, carril bici, i aparcaments a tota aquella zona.

Així mateix a inicis de l’any 2019 s’acabaran les obres d’adequació de l’antiga bàscula del trust per tal que pugui ser utilitzada com espai d’assaig pels nostres grups de música.

A la residència geriàtrica aviat començaran les obres de renovació de l’actual ascensor i la instal·lació d’un segon ascensor per millorar el benestar i comoditat d’usuaris i treballadors.

L’eficiència energètica també ha estat un dels àmbits de treball més importants, i en aquest sentit el 2019 s’iniciarà la construcció de la caldera de biomassa que donarà servei al pavelló triple i la piscina coberta, i la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques a la Llar d’Infants.

Així mateix al llarg del 2019, es realitzaran altres actuacions importants com la renovació de l’enllumenat de la carretera provincial entre el carrer Castellflorit i la carretera de la Bisbal, la renovació de la coberta de l’edifici del pavelló del foment, al mateix temps que es realitzarà el projecte per l’adequació del 2n pis de Can Trinxeria.

Finalment, al llarg del 2019 també es durà a terme el procés participatiu per l’elaboració del Pla de Mobilitat de Cassà de la Selva per tal de planificar com ha de ser la mobilitat a peu, en bicicleta i en qualsevol vehicle rodat, i l’aparcament al municipi, garantint sempre la seguretat i accessibilitat, i les accions que se’n derivin en un futur.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article