Més de 1200 persones assisteixen al concert de El Pot Petit a Cassà de la Selva

El concert va tenir lloc el passat 29 de desembre, al parc infantil de Nadal Nadalenks, de El Castellet

Societat, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Un moment de l'actuació de "El pot petit" al pavelló polivalent
Un moment de l'actuació de "El pot petit" al pavelló polivalent

Més de 1200 persones a l’últim concert de l’any El Pot petit a comarques gironines. Nadalenks, el parc infantil de Nadal de l’empresa cassanenca El Castellet, va acollir un concert espectacular de la companyia d’espectacles i concerts per a públic familiar. Els infants i famílies varen poder gaudir d’un espai i una organització que va fer possible asseure a terra prop de 1.000 persones a l’espai infantil. Els cinc sentits posats amb un espectacle “A l’aventura” que reuneix tots els ingredients per seguir fent més grossa aquesta proesa del fenòmen de El Pot petit a l’escena d’espectacles infantils a Catalunya.

Aquesta és la tercera edició de Nadalenks. Pel parc infantil de Cassà de la Selva hi han passat: Jordi Tonnietti, Pais de Xauxa, Alma i la mar, La Minúscula teatre, el Mag Frank, i el Pot Petit.

Més de 2000 infants han passat per la tercera edició de Nadalenks. L’empresa de serveis educatius i de lleure El Castellet consolida per tant un projecte “el Nadalenks” que vol ser un parc de Nadal que combina les activitats infantils pròpies i la rebuda dels patges reials, amb espectacles familiars de companyies referents a dins l’escena infantil catalana.

El parc de Nadal continua fins al 4 de Gener.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article