Bona salut del teatre cassanenc

Aquest cap de setmana estrena de Mentiders a càrrec de Guspira Teatre

Lleure i festes, Cultura, Entitat

El grup de teatre cassanenc va presntar Contents i enganyats a Madrid
El grup de teatre cassanenc va presntar Contents i enganyats a Madrid

El teatre cassanenc, en auge

El teatre cassanenc està visquent un moment dolç. Les companyies del municipi estan rebent reconeixement públic i grans afluències de públic en les representacions que fan. Estan en procés creatiu i fins i tot, un d’ells, ha actuat a Madrid.

És el cas de l´obra del Grup de Teatre Cassanenc, "Contents i Enganyats", que va estar seleccionada per ser representada a la III Mostra de Teatre Català a Madrid. Aquesta Mostra està organitzada per el Cercle Català de Madrid.

El grup cassanenc va actuar el dia 1 de desembre al teatre Santiago Rusiñol de la capital d´Espanya. Per altra banda, per segon any consecutiu, el Grup de Teatre Cassanenc ha aconseguit el primer lloc en la campanya de Teatre Amateur de la Casa de Cultura de Girona-Diputació de Girona per la temporada 2019.

Guspira Teatre, representarà Mentiders el proper cap de setmana a La Sala del Centre Recreatiu (12 i 13 de gener), una adaptació de la comèdia d’Anthony Neilson.

Per altra banda, Cràdula Teatre, que va néixer a l’Institut de Cassà de la Selva, representarà Europa, el dissabte, 19 de gener a la Sala del Centre Recreatiu.

I un altre grup de teatre cassanenc, els Optimistes, que han estrenat obra recentment. Es tracta de Cartes d’Hercules Poirot, una obra de gènere policíac escrita per Jaume Fuster i inspirada en el cèlebre personatge de les novel·les d’Agatha Christie. L’obra es tornarà a representar el dia 24 de març.

L’aposta per la programació cultural estable a Cassà de la Selva ha estat una de les prioritats de l’equip de govern de Cassà de la Selva durant aquesta legislatura.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article