Concert de música solidària a Cassà

S'han recollit més de 600€ per un projecte d'escolarització a Moçambic

Societat, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Tots els participants al concert solidari
Tots els participants al concert solidari

Aqiest migdia la Sala Centre Recretariu gairebé s'ha omplert amb motiu del tercer concert solidari que s'ha celebrat per recollir fons per ajudar un projecte d'escolarització a Moçambic.

El 2016 va començar aquest projecte solidari que tenia per objectiu  ajudar a estudiar a joves que resideixen a l'illa d'Ibo i que tenien probleme econòmics i de desplaçament per poder continuar els estudis superiors. 

Un cassanenc resident a l'illa, Sisu Vilahur, va instar a fer alguna actuació per donar suport a aquests joves i amb la col·laboració de l'entitat Xocolata per tots  cada any al gener es fa un concert que serveix per recollir fons per ajudar a dotar del material necessari als joves que volen continuar els seus estudis; els resultats de les campanyes  han estat molt positius segons s'ha explicat avui ja que els joves que han rebut el suport dels cassanencs han continuat el estudis i en un cas un ja és mestre d'escola.

Durant el concert d'avui en el que s'han recolit més de 600€ per al projecte han actuat la coral infantil L'Esclop, el cantant indonesi Jaka Handoko, el nicaragüenc Trolo el Nika,  el grup Papel Maché, la Marta Pérez i el duet Beto i Tori.

 

Més fotografies a la galeria

 

El grup Papel Maché
Jaka Handoko
La coral l'Esclop
Marta Pérez
Beto i Tori (amb en Pol) en la seva actuació

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article