Jordi Juanola deixarà la banqueta del primer equip a final de temporada

El tècnic tancarà una etapa de quatre temporades al capdavant del Sènior A de la UD Cassà

Societat, Esports, Lleure i festes, Entitat

Jordi Juanola deixarà la banqueta del primer equip a final de temporada
Jordi Juanola deixarà la banqueta del primer equip a final de temporada

L'etapa de Jordi Juanola com a entrenador del primer equip de la UD Cassà tocarà a la seva fi al final de la present temporada. Així ho ha decidit el tècnic cassanenc, que creu que "ha arribat el final d'un cicle" després de quatre temporades consecutives aprovades amb nota, on els resultats, les classificacions de l'equip i les sensacions que ha desprès aquest grup han estat impecables. 

A banda d'aquests quatre cursos al primer equip, Juanola ha dirigit diferents equips del club durant 11 temporades diferents. En la seva segona etapa a les banquetes de la U.D. Cassà, va agafar les regnes del filial, que va assolir l'ascens a tercera catalana -categoria que encara conserva-, i va acabar fent el salt al primer equip, on ningú podia imaginar que s'assolirien resultats tan bons, com la tercera classificació de fa dos cursos, on un gol en el minut 94' de la darrera jornada els va privar de jugar la promoció d'ascens a primera catalana. En totes les temporades on Juanola ha estat l'entrenador, el primer equip ha acabat al TOP 5 de la classificació, tal i com ell ens explica, "competint amb clubs i equips de molt nivell, amb un pressupost que nosaltres no podíem ni somiar. Els meus jugadors no cobren per jugar, no han cobrat mai, i tot i així han demostrat del que són capaços, i la gent ha pogut veure el nivell que tenien els jugadors del Cassà. Estic molt orgullós d'haver dirigit aquest grup de futbolistes". 

Jordi Juanola també mostra a Cassà Digital el seu "agraïment al club, en totes les facetes, ha estat un orgull entrenar el primer equip, ja que sento els colors del Cassà i m'he sentit molt afortunat". 

Convençut de la permanència

Segons ens explica Jordi Juanola, la decisió de no seguir al capdavant del primer equip és exclusivament personal, ja que "sento que la meva etapa ha acabat i que l'equip s'ha de renovar per complet. He establert un vincle molt estret amb aquest grup de jugadors i crec que li toca a un altre prendre les decisions que cregui oportunes a partir d'ara. Penso que és un canvi de cicle i que he de deixar pas". Per tant, la marxa no té res a veure amb els resultats de l'equip enguany. "Han marxat molts jugadors, lògicament a equips de categories superiors, buscant una oportunitat que mereixien. El Cassà ha estat un gran aparador per ells. Ara l'equip s'havia de readaptar, buscar nous lideratges i fer pinya, i per això ens està costant una mica més, però estic convençut que ens salvarem i, a més, crec que quedarem dels 10 primers". 

Així doncs, onze temporades, tres equips i més de 150 jugadors després, Jordi Juanola tanca la seva etapa al Cassà. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article