L'Ajuntament crea l’espai familiar el Niu

Vol facilitar la futura escolarització a P3 a infants que prèviament no han estat escolaritzats

Societat, Cultura, Entitat

L'Ajuntament crea l’espai familiar el Niu
L'Ajuntament crea l’espai familiar el Niu

El Niu és un espai familiar organitzat per l’Ajuntament de Cassà de la Selva que pretén que pares, mares i els seus fills comparteixin una estona de joc i de companyia. Es busca facilitar un espai de relació i trobada amb altres famílies que es troben al mateix moment vital, i oferir orientació i suport per fomentar unes bones habilitats de criança, és a dir, una parentalitat positiva.

El projecte vol facilitar la transició que pot suposar la futura escolartizació a P3 d’infants nascuts el 2016 que prèviament no han estat escolaritzats.

L’espai familiar El Niu, totalment gratuït, es desenvoluparà un cop a la setmana, durant dues hores i quart. Les sessions s’estructuraran de la següent manera:

-Estona de joc lliure i espontani

-Realització d’una activitat dirigida per als pares, mares, tutors i els infants (lectura d’un conte, jocs, manualitats...)

-Esmorzar compartit i saludable per a grans i petits.

-Espai d’orientació i suport amb una professional per resoldre dubtes i compartir preocupacions i experiències.

L’activitat es realitzarà els dijous al matí dels mesos de març, abril i maig, de les 9.30 a les 11.45h.

Les inscripcions començaran el 18 de febrer fins l’1 de març a l’Oficina Municipal d’Escolarització (Rambla Onze de Setembre, 113 / 972460005)

La iniciativa està organitzada per l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, amb el suport de la Llar d’Infants Municipal Taps.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article