Cap de setmana de cinema a Cassà

Tres sessions per a totes les edats

Societat, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Cap de setmana de cinema a Cassà
Cap de setmana de cinema a Cassà

Aquest cap de setmana el Cineclub Vuitimig organitza tres sessions de cine a Cassà. El divendres es projecta, dintre la programació de documentals, Trencant l´oblit, sobre Manuel de Pedrolo. Es una pel·lícula d´Eduard Miguel i coproduïda per TVC que reivindica l’escriptor 25 anys després de la seva mort. Premi d’Honor de les Lletres Catalanes el 1979, Pedrolo és l’autor de més de 120 llibres, entre els quals hi ha novel·les, obres de teatre, contes, poemes, articles d’opinió, etc. Va ser un dels introductors de la novel·la negra i la de ciència-ficció al nostre país, va utilitzar un llenguatge i uns continguts avançats, indecorosos i censurats a l’època franquista, ja fos per motius polítics, religiosos o sexuals.La sessió comença a les 9 del vespre a l´auditori de Sala Galà.

Dissabte arriba el torn del cine infantil amb el títol d´animació Sherlock Gnomes. Serà a les 6 de la tarda a Sala Centre Recreatiu.

I diumenge, dins el Cicle Gaudí, la proposta d´aquest mes és Petra. Del gran director català Jaime Rosales, es tracta d´una jove artista rebel que, malgrat els advertiments de la seva mare, busca la trobada amb el seu pare, la identitat del qual li ha estat sempre amagada. Jaume és un cèlebre artista plàstic que maltracta a tot aquell que té al seu al voltant. Serà a les 6 de la tarda a Sala Centre Recreatiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article