Bandes rugoses i passos elevats per donar i per vendre

FloiT periodista

 

Ara que ja fa dies que hi ha hagut canvis a l'ajuntament, seria hora d'arreglar un dels majors disbarats del consistori anterior, em refereixo a les centenars (què dic centenars: milers!) de bandes rugoses i passos elevats i muntanyes rocoses que hi ha escampades del poble. Algú els ha comptat? Quant ha costat fer-los? Que potser ho ha subvencionat alguna casa d'amortidors per cotxes? Era necessari convertir la carretera de Marina en una muntanya russa? Quants renecs profereixen cada dia els conductors de la Teisa? D'acord que de tant en tant van bé per alentir la velocitat en llocs delicats (escoles, passos de zebra, zona de vianants, etc.), però d'aquí a castigar a tothom col·locant-ne milers (què dic milers: milions!) sense solta ni volta n'hi ha un bon tros!

Comentaris

Alicia Cassà de la Selva
11.

Estic d'acord/d'esacord amb les bandes rugoses.

D'acord, perquè fan por els nanos i no tan nanos que corren amb el cotxe,sòc mare i vaig amb el cotxet per fora de la vorera (evidentment perquè per sobre no m'hi cap).

Desacord,per una questiò de salut, no circulo gaire, però quan l'haig de agafar em toca passar per les bandes rugoses. La meva filla quan era un nadò es marejava al cotxe,cada vegada que havia de passar per la Ctra.Marina i pujar per els passos elevats, quan arribava a la Farmàcia ja m'havia tret (no cal especificar...).

Això ho he trobat en una pàgina de internet: CUIDADOS DE LA COLUMNA Y CERVICALES ....Los problemas en la columna a menudo empeoran al conducir; especialmente si estamos conduciendo mucho rato, o como en nuestra realidad, con pistas llenas de baches y mal asfaltadas.

Gerard Cassà de la Selva
10.

Acabo de sentir a la ràdio que es vol posar una normativa sobre aquest tema... Les bandes rugoses de Cassà són una vergonya...

Sam Cassà de la Selva
9.

El que es una vergonya es el poc o nul civisme que demostra una bona colla de conductors que circulen per la població...a carrers com el carrer Peralada la velocitat en que circulen normalment aquests aprenents de McRae es molt superior als 50 km/h...estic d'acord en que les bandes rugoses no son la millor solució, però contra el incivisme de la gent que s'ha de fer?O tocar-los la butxaca a base de bones multes o posar bandes rugoses perque es respecti la senyalització. Es per això que estic d'acord en que se n'instal-lin.

slts

Vicens Cassà de la Selva
8.

Jo crec que entre tots hem arribat a la solució correcte sense adonar-nos.

Els que utilitzen actualment la carretera Marina-Provincial des del passeig Vilaret fins a Girona, és obvi que han d'anar a buscar la variant per atravessar el poble.

Per això es va fer la variant, per retornar a les persones l'espai que els havien pres els cotxes. Hi guanyarem tots, en sorolls, contaminació, seguretat i comoditat. Jo visc al carrer Ardenya, convertit en ruta principal per venir de Girona i anar a molts sectors del poble on s'hi hauria d'accedir des de la variant.

Tots mirem només per les nostres comoditats.

dolors Cassà de la Selva
7.

El poble de Cassa de la Selva cada vegada està mes deixat. Feia temps que no veia tant deixadesa. concretament  la carretera provincial el tall de pared del tros de caprabo, jo no se si els toca netejar-ho a l'ajuntament o a qui; però la qüestió és que un pels altres està tot molt brut.


Comenta aquest article