LA RUINA CUBERTA

ARCADI SITJÀ PARADEDA EMPRESARI
Molt s'ha parlat d'aquesta infrastuctura tan esperada i que finalment i despres de bones retallades del pressupost inicial que en un princi- pi semblen que es un bon acord politic en quan l'estalvi economic aconseguit ,es transformarà amb l'hipoteca més llarga que ha tingut mai aquest municipi.

Deixèu que hos fagi cinc centims basant-me amb la meva experiencia de manteniments en zones esportives i coneixén els estudis que s'han fet sobre aquest tipus d'instal.lacións i la seva viabilitat economica- ment parlant en general. En primer lloc està comprobat que els llocs que més o menys son sostenibles aquests tipus d'instal.lació son en poblacións de més de 25000 habitans,i acollint socis d'altres municipis grups escolars etc... com podrien ser Palafrugell, Sant Feliu de Guixols o com d'altres defi citaries com podria ser Tossa de Mar que ja han tingut varies empresas adjudicataries i que finalment l'ajuntament ha de fer front en una part per mantenir l'instal.lació.

El cost només de mantenir una piscina d'aquestes caracteristiques de una capacitat de 700 a 800m3 a una temperatura aceptable tiran a just sistema de calefeccío ambiental productes per mantenir l'aigüa perso- nal de menteniment instal.lació ,socorristes,atenció al public,netja pot sobrepassar els 300.000 euros anuals , fagin vostès mateixos els calculs que son necessaris per poder afrontar això,tinguen en conte que si es vol atraura gent forastera les quotes han de ser llamine- res perquè per despleçar-se es trobén ofertes molt competitives Palau, GEIGE,Can Gibert i d'altres.

Tanmateix el motiu de la meva reflexió no ès que tingui rès en contra de la Piscina cuberta la meva famlia som socis de Can Gibert i franca-ment millor si poguessim practicar aquest esport a Cassà,pero siguem conscients que el problema no és els 3 o 4 o 5 milions d'euros que pugui costar l'infrestuctura si no el què bé el darrera i ua piscina ès el què es i serveix pel què serveix no hi ha marxa enrera com el pavello polivalent transformar-lho amb un centre d'arts esceniques o d'altres.

La pregunta que hem faig a mi mateix ens combé aquesta despesa actualment? Si la contesta ès el problema es de l'empresa que ho exploti miau,si els numeros no surten ja sabem qui l'hi tocara pagar perquè fin i el cap ella tancant barraca ho te arreglat i nosaltres tenim la piscina,espèro que el que hagi fet els numeros sapiga mes que jò, ho desitjo de bon cor,Cassà es mereix abançar pero al seu pas,com diu el refrà "pà per avui i gana per demà" sense mes fins un altre.

I que tinguem sort. ,

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article