Els politics tenen mès drets que la resta de vilatans ?

Alex Lloveras i Vehils Operari
Fa poc vaig formar part de la comisió de la consulta per l'Independencia de Catalunya,la qual formabam part varies entitats i vilatans a titol personal, el cas es que a l'hora de fer la publicitat, es va demenar a l'ajuntament de poder penjar propaganda a les faroles igual com fan els politics, a la carretera Marina i Provincial, ens ho varen denegar, segons tinc entés ningú, cap entitat ho pot fer, peró aqui be la meva pregunta, quina diferencia hi ha entre els partits politics, que a la fi son entitats, i la resta de vilatans, ells son personas mès importants, pagan mès impostos, ells son vilatans de 1ª i la resta de 2ª, i els circs i les exhibicions de cotxes que son empreses de fora del nostre poble, ells si que poden, per que?. M'agradaria, que el senyor Miquel Chamorro, amb dones una explicació de tot aixó, poder parlar un dìa amb ell, i jo, com a persona que formo part de una entitat, amb dones una explicació amb cara i ulls, que dubto molt que la pugui donar, que amb digui quina diferencia hi ha entre ells i la resta, crec que tots tenim els nostres deures, peró tambe els nostres drets. Gràcies.

Comentaris

Glòria Lloveras Cassà de la Selva
4.

Personalment m’adhereixo a l’opinió de la Marta respecte a la política de pactes: crec que és una presa de pèl a tots els votants. Pot sortit guanyador el partit polític que sigui, que després entre ells creen pactes i governa qui menys et pots esperar. I això ho dic en general, no només a nivell local.

Respecte a l’observació d’en Jandro, crec que té raó. Les faroles i la resta de mobiliari urbà, pertany a Cassà i per tant a tots els cassanencs. Respecte a ells tenim les nostres obligacions (si malmets una farola, n’hauràs de pagar la reparació), però també els nostres drets.
Si els polítics de Cassà han decidit que a la nostra Vila no es permet penjar-hi cap tipus de propaganda, doncs que aquesta normativa sigui aplicable a tothom, sense cap tipus de distincions.
De tota manera, vull deixar constància de meu desacord al respecte. Crec que les entitats locals de Cassà haurien de tenir el dret a penjar-hi els seus programes, i també a retirar-los en el termini procedent.
També penso que quan un convilatà fa una pregunta a un membre del govern, ni que sigui per respecte i per educació, aquest hauria de contestar-lo.

Marta Cassà de la Selva
3.

Si qui governa és ERC, però va ser un pacte i ells sols no poden decidir. Jo crec que aquí hi ha algú que hi té tot el vot a decidir el què vol. Està clar que el què volen és cobrar el seu sou i d'aquí no els treguis.
El què faltaria és que ningú els anés a votar, total sempre fan el què volen. Pacten entre ells i no fan cas a la població.
Estic indignada de com està el poble.

CatLliure Cassà de la Selva
2.

I això que ara el govern del poble és "d'esquerres", i pel que em vaig assebentar pels diaris a més us van treure pancartes i demés propaganda de la consulta la "poli"... ho sap en Carod, Puigcrecós,.....Laportaaaaa? això?? A vegades m'avergonyeixo de votar a ERC pel que veig i sento, a veure si d'una vegada surt un partit amb cara i ulls per tirar endavant el NOSTRE projecte que vam començar el 13-12-09 (abans a Arenys de Munt el 13-11-2009 tots sols ells, però serem molts més...), us felicito a tots per la FEINA BEN FETA que vau fer aquell dia tot i els problemes que us van fotre els HACKERS ESPANYOLS i demés POLLS que no ens poden veure, i el que dic jo i moltes persones que pensen com nosaltres: SI NO ENS PODEN VEURE... PERQUÈ NO ENS DEIXEN LLIURES!!! i n'estic ben segur que ens portariem més bé tots plegats, I PUNT!

Carles Barcelona
1.

La prepotència i mediocritat de certs politics, sols la supera la seva estulticia.Com mes alt és el lloc que ocupen mes incomptents son.

Comenta aquest article