No saben fer ...

Josep Unyó i Batlles Enginyer tècnic

Estic decebut per l'actitud dels membres del consistori vers la persona del meu pare, en Josep Uñó. El meu pare ha realitzat durant 22 anys la funció de Jutge de Pau, amb la més gran dedicació.

Ha treballat pel poble de Cassà resolent problemes dels nostres convilatans, amb més o menys encert, però sempre amb el màxim interès.

És de molt mal gust que quan arriba el moment de la renovació del càrrec, els membres del mateix consistori li comentin que si té intenció de continuar, ells ho prefereixen, però arribat al moment de les votacions se'l deixa fora, sense explicacions.

Senyors polítics, les coses no es fan així. Si ja tenien intenció de substituir-lo, no cal fer el paper, es va de cares i s'expliquen els motius, que per això són adults.

Al meu pare li feia il.lusió arribar als 25 anys d'exercici de la tasca de Jutge de Pau, però tot i així si se li hagués plantejat prèviament un motiu o una justificació per treure'l del càrrec, de ben segur que ho hagués entès, ja que és plenament conscient que aquest càrrec no li pertany, i que hi poden haver altres persones millor preparades per a ocupar-lo.

No sé quin és el motiu de no renovar-lo en el càrrec, però puc imaginar-me'l, i no és gens tranquil.litzador pensar que gent com vostès són els responsables de dirigir el municipi, ja que si han demostrat tant poca traça en un tema tant senzill, difícilment podran gestionar els diferents assumptes del poble.

Al final de tot, només em queda dir que fets com aquests són els que generen el descontentament que té la població vers la política municipal.

Salutacions Josep Unyó i Batlles

Comentaris

JOSEP Cassà de la Selva
4.

Tens raó quan dius: "No saben fer..." doncs també varen fer malament la convocatòria per l'ocupació d'aquesta plaça i ara el nomenament ha estat impugnat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i problablement s'haurà d'iniciar de nou tot el procés de convocatòria, presentació de candidats, votacions, etc. i, mentrestant, el teu pare i el jutge substitut hauran de seguir fent aquesta feina malgrat la clara disposició de l'Ajuntament de fer-los fora del carreg. Esperem a veure que passa.

Una seguidora de la web Cassà de la Selva
3.

He tingut ocasió de parlar amb molta gent del poble sobre el relleu del fins ara jutge de pau de Cassà i els comentaris han estat unànims d'un cent per cent: un total recolzament al Sr. Uñó i una desagradable i icomprensible extranyesa amb la votació de l'equip de govern. Suspens total! Com diu el seu fill:"No saben fer"

Alicia Cassà de la Selva
2.

Vols dir que hi ha algú més preparat que un que porta tants anys, si haguessin volgut canviar per un de jove, encara s'entendria.

M. DOLORS. Cassà de la Selva
1.

Josep: Et felicito pel teu valor de dir públicament el que molta gent pensa (segons els comentaris que sento) i que no gosen dir.

Comenta aquest article